• 30 zile drept de retur

 • Livrare gratuită

 • Accesorii originale Philips

 • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Uz profesional

   Preferatele noastre

   499P9H/00
   Afişajul nostru curbat şi premiat SuperWide de 49", cu raport de aspect de 32:9, se comportă ca două monitoare standard de înaltă performanţă în unul singur. Caracteristicile care îmbunătăţesc productivitatea, precum USB-C şi camera web pop-up cu Windows Hello, oferă performanţa şi confortul la care te aştepţi.
   Sigla premiului iF pentru design din 2018
   sigla câştigătorul premiului reddot 2018

   Philips 499P9H


   Productivitate şi performanţă recunoscute

   Sigla Hexus
   Sigla premiului iF pentru design din 2018
   Sigla Kitguru worth buying
   Sigla Februari 2019
   Sigla Experienţă de joc excelentă
   Sigla câştigătorul premiului reddot 2018

   O gamă largă de soluţii pentru profesionişti

   • Ecologice

    Ecologice

    Monitoarele ecologice Philips dispun de tehnologii ecologice inovatoare, pentru un viitor mai ecologic: eficienţă energetică, ambalaj complet reciclabil, respectarea unor standarde de mediu internaţionale stricte şi lipsa substanţelor dăunătoare, precum plumbul, mercurul şi PVC/BFR.

    Descoperă mai multe
   • Tactile

    Tactile

    Monitoarele tactile Philips oferă soluţii inovatoare şi uşor de utilizat pentru o gamă largă de utilizări şi profesii. Dotate cu tehnologia tactilă capacitivă proiectată (P-cap) şi stylus pentru utilizare simplă şi intuitivă, aceste afişaje interactive pot accepta până la 10 puncte şi dispun de protecţie IP65 avansată împotriva contactului, apei şi prafului.

    Descoperă mai multe
   • Confidenţialitate

    Confidenţialitate

    În lumea din ce în ce mai digitalizată de astăzi, păstrarea datelor private a devenit o preocupare majoră atât pentru organizaţii, cât şi pentru persoanele fizice. De aceea, monitoarele Philips dispun de o gamă largă de protecţii încorporate pentru a asigura protecţia completă a datelor împotriva scurgerilor, transferului, hackingului şi privirilor nedorite.

    Descoperă mai multe
   • Andocare

    Andocare

    Dispunând de un conector USB-C reversibil subţire, precum şi de tehnologie USB 3.1 de mare viteză, această soluţie flexibilă îţi permite să efectuezi o gamă largă de sarcini utilizând un singur cablu. De la transferul datelor rapid şi în siguranţă la reîncărcarea notebookurilor şi a smartphone-urilor şi la conectarea perifericelor direct la monitor.

    Descoperă mai multe

   Cele mai bune selecţii  de monitoare Philips

   Ajutor, asistenţă şi actualizări

   Înregistrează-ţi monitorul

   Creează-ţi contul gratuit „My Philips” pentru a-ţi înregistra noul monitor. După înregistrare, te vom înştiinţa când sunt disponibile actualizări.

   Actualizări software

   Menţine performanţele ridicate ale monitorului Philips. Dacă există o nouă actualizare de software, o vei găsi aici. Iar dacă ţi-ai pierdut driverele, le poţi descărca tot de aici, gratuit.

   Platformă de asistenţă

   Cel mai rapid mod de a rezolva orice problemă tehnică şi de a efectua orice setări este să consulţi ghidul de depanare a monitorului Philips. Foloseşte aceste sfaturi şi sugestii utile pentru a repune monitorul în funcţiune în cel mai scurt timp.

   Contactează-ne

   Suntem aici să te ajutăm. Fie că ai nevoie de sfaturi pentru achiziţionarea unui monitor Philips, fie de asistenţă la configurarea acestuia, ne poţi contacta prin telefon, e-mail sau chat online.