• 30 zile drept de retur

 • Livrare gratuită

 • Accesorii originale Philips

 • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Monitoare pentru jocuri

  Philips Momentum

  Du jocurile pe consolă la următorul nivel

   Philips Momentum 55”

   558M1RY

   Du jocurile pe consolă la următorul nivel

   Acest afişaj Momentum se mândreşte cu sunet creat de faimoşii experţi audio Bowers & Wilkins şi creează un nou nivel al experienţei de joc pe consolă. Lasă-te impresionat de performanţele acestui afişaj frumos, de mari dimensiuni. Beneficiază de o calitate uimitoare a jocurilor cu sunet şi imagine optime.

   Sound by Bowers & Wilkins
   consolă

   Momentum este următorul pas evolutiv pentru afişajele pentru jocuri pe consolă


   Linia de produse Momentum invită utilizatorii să experimenteze jocurile ca niciodată până acum. Aceste monitoare oferă jucătorilor pe consolă cele mai noi inovaţii din domeniul afişajelor, oferind o alternativă captivantă şi de înaltă performanţă la conectarea consolei la televizor.

   Trăieşte clipa

   Philips Momentum - Trăieşte clipa
   Modelul 558M1R complet nou duce sunetul la următorul nivel. Dispunând de tehnica audio integrată de la Bowers şi Wilkins, acesta este sigurul monitor de pe piaţă conceput special pentru jocurile pe consolă, care oferă un sunet atât de uimitor, pentru ca tu să nu pierzi niciun moment din joc.

   Gama completă Momentum

   Susţinând excelenţa în Esports


   Philips Momentum este sinonim cu jocurile pe consolă de înaltă calitate. În cadrul angajamentului nostru de a sprijini excelenţa şi performanţa de top în Esports, colaborăm cu unele dintre cele mai de succes echipe Esports din lume.

   Grafică realistă

   Uimitoarea rezoluţie 4K UHD oferă precizie aproape chirurgicală. 436M6VBPAB şi 558M1R sunt conforme cu standardul VESA DisplayHDR 1000, ceea ce presupune imagini vibrante şi mai realiste, cu luminozitate, profunzime şi nuanţe superioare.

   Acţiune neîntreruptă

   FreeSync adaptează rata de cadre a imaginilor redate la rata de reîmprospătare a afişajului, iar decalajul redus de intrare micşorează timpul de sincronizare între dispozitiv şi afişaj pentru feedback vizual mai rapid. De asemenea, 558M1R atinge o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, pentru acţiune cu mişcare foarte realistă.

   Divertisment captivant

   Ambiglow emite un halo de lumină caldă care măreşte ecranul şi asigură divertisment mai intens. Un procesor intern analizează conţinutul vizual şi adaptează continuu luminozitatea şi culoarea luminii pentru a corespunde imaginii.