1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  • 30 zile drept de retur

  • Livrare gratuită

  • Accesorii originale Philips

  • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

  Produse

  Cum să-mi aranjez părul     

  Oferă-ţi tunsoarea perfectă, învăţând trucurile meseriei pentru a economisi timp, efort şi bani cheltuiţi la frizer.

   

  Îţi place să ai grijă de felul în care arăţi? Bineînţeles că da. Atunci, de ce ţi-ai lăsa tunsoarea pe mâinile unui străin? Oferă-ţi o tunsoare perfectă în intimitatea propriei băi. Învaţă trucurile meseriei pentru a economisi timp, efort şi bani cheltuiţi la frizer:

   

  Mai întâi, cumpără instrumentele necesare!
  Ai nevoie de un aparat de tuns părul cu mai multe setări de lungime (în mod ideal, cu mecanism încorporat de setare a lungimii, pentru a nu fi nevoit să schimbi piepteni de diferite lungimi). Apoi, găseşte-ţi o oglindă de mână: uită-te în ea, stând cu spatele la o oglindă de perete, pentru a putea vedea cum te tunzi la spate.

   

  Apucă-te de treabă...
  Începe prin a seta aparatul la cea mai mare lungime şi apoi realizează mişcări line, în sus, pornind de la spatele gâtului. După ce te obişnuieşti cu senzaţia, setează aparatul la lungimea dorită şi treci de câteva ori peste aceeaşi zonă, pentru a te asigura că ai tăiat tot părul. Poţi să adopţi un stil militar, folosind o lungime mai scurtă în spate, terminând fiecare mişcare în sus în aer, folosind apoi o lungime mai mare pentru creştetul capului şi partea din faţă. Termină prin a tunde scurt perciunii şi prin a-ţi rade părul de pe gât. 

   

  Ai terminat? Grozav!
  Stabileşte întâlniri regulate cu oglinda din baie pentru a-ţi păstra aspectul plăcut.