0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Cinci exerciţii fizice sigure în sarcină  

   

  Atunci când rămâi în formă şi eşti activă în timpul sarcinii, ai o mulţime de beneficii, de la calmarea durerilor la somn îmbunătăţit şi chiar reducerea stresului. Exerciţiile fizice în timpul sarcinii nu numai că sunt sigure, ci şi recomandate şi o modalitate foarte bună de a te pregăti pentru antrenament final: travaliul!

   

  Cinci exerciţii fizice sigure în perioada sarcinii pe care le poţi începe de astăzi:

   

  1) Fă o plimbare

   

  Scapă de stresul zilei cu o plimbare vioaie. Doar 30 de minute pe zi îţi pot accelera bătăile inimii, pot reduce stresul şi îţi pot îmbunătăţi condiţia fizică.

  2) Fă o baie în piscină

   

  Relaxează-te cu un înot. Este un antrenament distractiv, dar eficient pentru întregul corp, apa susţinându-ţi uşor greutatea, fără a pune presiune pe articulaţii.

  3) Fă exerciţii cu mingea

   

  Include mingea pentru naştere în rutina de zi cu zi. Există o mulţime de exerciţii excelente pe care le poţi face. Leagănă-te, balansează-te în sus şi în jos sau roteşte-ţi uşor şoldurile într-o mişcare ce descrie cifra opt pentru a-ţi creşte flexibilitatea.

  4) Fă stretching cu yoga prenatală

   

  Alătură-te unei clase prenatale de yoga pentru a cunoaşte alte mame din zona ta, îmbunătăţindu-ţi în acelaşi timp flexibilitatea, forţa şi stabilitatea pentru a susţine nevoile în schimbare ale noului tău corp.

  5) Îmbunătăţeşte-ţi forţa cu Pilates prenatal

   

  Încearcă un curs online sau un antrenament la domiciliu. Pilates este o modalitate foarte bună de a-ţi întări muşchii planşeului pelvin, pregătindu-te pentru travaliu şi favorizând o recuperare rapidă.

   

  Articol scris de Echipa de sănătate şi parenting

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.