0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Sprâncene perfecte în 5 pași

    Îți încadrează fața și îți exprimă sentimentele! Sprâncenele tale lasă o impresie de durată asupra tuturor celor pe care îi întâlnești. Vrei să știi cum să-ți modelezi sprâncenele astfel încât să-ți sublinieze perfect fața?


    Acest ghid ușor de citit te ajută să obții sprâncene perfecte acasă în cinci pași - indiferent dacă dorești să le scurtezi lungimea sau să îndepărtezi firele de păr enervante. Află ce formă a sprâncenelor este potrivită pentru fața ta, trucuri pentru sprâncene perfecte și sprâncene pensate corect, precum și ce instrumente sunt potrivite pentru a-ți pensa sprâncenele, a le epila cu ceară sau a le rade. Pentru sprâncene frumoase care te fac să te simți bine.

    Choose the right eyebrow shape for your face
    Step one dashed line

    Alege o formă a sprâncenelor, perfecte pentru fața ta

    Înainte de pensarea sprâncenelor, ar trebui să decizi ce formă a sprâncenelor dorești.

    Step one

    • Sprâncenele ușor arcuite sunt perfecte pentru fețele în formă de inimă, bărbia reprezentând vârful inimii în partea de jos, iar sprâncenele, marginile arcuite din partea de sus.
    •  O față ovală are de câștigat de pe urma unor sprâncene groase, bine definite, care fac din ochii tăi centrul atenției.
    • Dacă ai o față rotundă, sprâncenele late cu o formă arcuită îți vor face fața să pară mai lungă. 
    •  Pentru a face o față lungă să pară mai scurtă, sprâncenele plate și orizontale sunt ideale. Ele sunt, de asemenea, potrivite pentru fețele pătrate.
    •  Dacă dorești să armonizezi trăsăturile faciale proeminente, încearcă să optezi pentru sprâncene ușor arcuite care îndulcesc expresia feței.

    Step two dashed line

    Tunde sprâncenele

     

    În primul rând, piaptănă părul împotriva creșterii firului de păr și apoi tunde doar cele mai lungi fire de păr, unul câte unul. Instrumentul perfect pentru acest pas este aparatul de tuns pentru sprâncene. Acest aparat are un pieptene care îți permite să tunzi uniform părul, fie la o lungime de doi milimetri, fie de patru milimetri.

    Step two
    Step three dashed line

    Modelează-ți sprâncenele cu un aparat de tuns sau retușat pentru sprâncene

     

    De asemenea, dispozitivul de retușat este perfect pentru modelarea sprâncenelor. Poate fi folosit rapid și ușor pentru a-ți modela sprâncenele, chiar și când nu ești acasă, pentru că funcționează pe bază de baterii și se potrivește perfect în geantă. Și partea cea mai bună: dacă achiziționezi sistemul de îndepărtare a părului Lumea IPL BRI921 , primești gratuit dispozitivul de retușat.

    Step four dashed line

    Modelează-ți sprâncenele prin epilare cu ceară sau smulgere - pentru rezultate de lungă durată

     

    Acum ești gata să-ți modelezi sprâncenele. Pentru a rotunji sprâncenele arcuite sau pentru a le transforma în sprâncene plate, poți epila marginile acestora folosind ceara. Înainte de a începe, nu uita că epilarea cu ceară înseamnă că părul va fi îndepărtat cu tot cu rădăcină. De aceea, părul va crește într-o perioadă de două până la trei săptămâni. Raderea sprâncenelor este o alternativă mai blândă datorită dispozitivului de retușat.


    Dacă vrei să definești mai detaliat forma sprâncenelor, poți apela la smulgere pentru a îndepărta fire individuale de păr. Penseta care vine cu epilatorul Satinelle Essential permite modelarea precisă a marginilor sprâncenelor. Un sfat bun este să conturezi mai întâi forma dorită cu un creion pentru sprâncene, astfel încât să nu îndepărtezi prea multe fire de păr. Niciodată nu a fost atât de simplu să obții o formă perfectă a sprâncenelor ca acum!

    Step five dashed line

    Retușurile finale

     

    Nu uita să-ți răsplătești sprâncenele cu un gel revigorant după ras, epilare cu ceară sau smulgere. Calmează pielea și închide porii.


    Dacă ai nevoie de mai multă practică pentru a obține cele mai frumoase sprâncene, dacă dorești să acoperi golurile sau preferi sprâncenele mai late, folosește un creion pentru sprâncene. Este disponibil în orice culoare a părului și imită firele de păr acolo unde lipsesc. Trasează câteva fire de păr cu aspect natural pentru sprâncene perfecte și o formă a sprâncenelor care ți se potrivește. După aceea, poți folosi un gel transparent pentru sprâncene pentru a-ți pieptăna sprâncenele perfecte fără probleme.

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.