0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

      Descoperă aplicația Philips Lumea IPL

       

      Dacă până nu demult cea mai modernă și eficientă metodă de epilare definitivă putea fi accesată doar în saloanele specializate, acum ea este accesibilă și în confortul caselor noastre, cu aceleași rezultate, atâta timp cât este utilizată corect și în siguranță. Epilarea cu lumină intens pulsată (IPL) este o metodă de îndepărtare a părului nedorit tot mai des folosită și asta deoarece rezultalele ei, pe termen lung, sunt foarte eficiente. Tehnologia este una non-invazivă, fasciculul luminos acționând asupra pigmentului din firul de păr, care transformă lumina în căldură, aceasta din urmă suprimând rădăcina firului. Deși folosirea unui epilator IPL aduce cu sine multe beneficii și efecte de lungă durată, este important să ne asigurăm că îl folosim corespunzător și că ținem de cont de diverși parametri, precum nuanța pielii sau timpul dintre ședințe, dar și de diverse variabile, precum o medicație preexistentă ori diverse afecțiuni de care este posibil să suferim și care pot fi contra-indicate pentru folosirea lui.


      Cum putem fi însă sigure că luăm în calcul toți acești parametri și toate aceste variabile din confortul casei noastre, fără a beneficia de ghidajul specializat primit într-un salon de îngrijire? Philips Lumea IPL vine în ajutorul nostru prin lansarea unei aplicații care oferă îndrumare pas cu pas și asistență pe parcursul întregului proces. Cu ajutorul aplicației, îți poți pre-seta remindere, îți poți crea și apoi monitoriza un plan de tratament personalizat, precum și datele introduse. Aplicația Lumea IPL este disponibilă gratuit pe Google Play și App Store și este de mare ajutor atât celor care apelează pentru prima dată la acest tip de epilare, cât și celor care au mai făcut-o în trecut.

      piele fină și sănătoasă

      Aplicația îți permite să înregistrezi tipul de IPL Philips Lumea pe care îl utilizezi dintr-o listă predefinită, precum și prin scanarea codului de bare, urmând ca apoi să creezi un profil cât mai detaliat al specificului pielii tale, pentru a primi cele mai bune sfaturi de tratament pe baza lui. Fiecare zonă a corpului este abordată separat, cu detalii specifice și video-uri exemplificatoare pentru o utilizare corespunzătoare. De asemenea, pentru fiecare zonă a corpului se creează un plan de tratament, care va fi introdus în calendarul tău personal din aplicație și pe baza căruia vei fi notificată când trebuie să te pregătești pentru următoarea ședință. Agenda este una flexibilă și smart, care îți oferă sugestii bazate pe stilul tău comportamental. Mai mult decât atât, există o zonă de explorare, în care utilizatorii IPL Philips Lumea împărtășesc video-uri din experința lor, articole precum și diverse tutoriale care ne ajută să înțelegem care este principiul de funcționare și tehnologia pe care se bazează Philips Lumea.


      Aplicația Philips Lumea IPL vine în întâmpinarea întrebărilor și nesiguranțelor care apar în momentul utilizării unui astfel de aparat fără a avea asistență specializată și completează de minune programul educațional pus la dispoziție de Philips, susținut de doamna doctor Oana Spânu, cu o experiență de peste 15 ani în tratarea afecțiunilor dermatologice cu laser. Acestea pot fi urmărite pe canalul Philips de pe Youtube, unde se explică, pas cu pas, care sunt metodele optime de utilizare a lui și care sunt situațiile în care este contra-indicat. Deși non-invazivă, tehnologia poate deveni invazivă în cazul în care folosim o intensitate luminoasă prea mare pentru pigmentul pielii noastre, dacă ne expunem la radiații solare chiar înainte de tratament, dacă nu respectăm timpii dintre ședințe sau dacă suferim de diverse afecțiuni în cazul cărora nu este recomandabil un astfel de tratament. Cunoaștere acestor lucruri este vitală pentru folosirea corectă a epilatoarelor IPL și pentru a avea rezultate cât mai bune și în siguranță. 


      Aplicația Philips Lumea IPL este mai mult decât o simplă aplicație, și asta deoarece îți oferă acces la informațiile de specialitate pe care, altfel, le-ai fi primit doar într-un centru de îngrijire, face planuri și ține minte lucruri importante pe care ți le amintește la momentul potrivit și te înconjoară de prietene din întreaga lume, utilizatoare ale aceleiași tehnologii, care îți împărtășesc din experiența lor și te îndrumă să ai și tu experiența și rezultatele dorite, în liniștea și confortul casei tale.


      Descarcă aplicația Philips Lumea IPL de aici: 

       

      Google Play 

       

      App Store

      Citește în continuare

      • Pentru femei
        Modalitati de stimulare a cresterii parului

        Modalitati de stimulare a cresterii parului

        Etapele de crestere a parului ➤Cum contribuie masajul in stimularea cresterii parului ➤Cum se realizează masajul scalpului ➤ Alimentatia ➤ Stresul ➤ Ingrijirea parului

        Află mai multe
      • Pentru femei
        Cele mai bune coafuri pentru par mediu realizate acasa

        Cele mai bune coafuri pentru par mediu realizate acasa

        Trucuri pentru coafuri pe par mediu ➤ Coafura pe par mediu cu bucle ➤ Coafura par mediu cu par drept ➤ Coafuri de ocazie pe par mediu

        Află mai multe

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.