1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Putere de aspirare scăzută a aspiratorului Philips

  Publicat pe 2021-06-20

  Dacă puterea de aspirare a aspiratorului Philips nu corespunde aşteptărilor, pot exista mai multe motive. Citeşte mai jos pentru a afla cum să rezolvi această problemă pe cont propriu.

  Dacă sacul de praf sau recipientul pentru praf al aspiratorului Philips este plin, puterea de aspirare va fi mai redusă decât în mod normal.

  În acest caz, verifică sacul de praf/recipientul pentru praf şi, dacă este plin, înlocuieşte-l (sau goleşte-l dacă se recomandă astfel pentru modelul tău specific de aspirator).

  Notă:

  Dacă ai un model specific de aspirator cu saci reutilizabili, sacii uzaţi trebuie înlocuiţi, deoarece şi acesta poate fi un motiv pentru care puterea de aspirare este redusă.

  Furtunul, tubul sau capul de aspirare al aspiratorului Philips se poate înfunda sau bloca. De asemenea, peria poate fi blocată din cauza părului acumulat. Din acest motiv, puterea de aspirare va fi afectată şi este posibil ca aparatul să nu poată aspira murdăria conform aşteptărilor, deoarece aerul nu mai poate circula atât de uşor pe cât ar trebui.

  Verifică dacă oricare dintre aceste piese este blocată şi îndepărtează obiectele care produc blocajul.

  Dacă filtrul este murdar, aerul nu va putea circula aşa cum ar trebui să circule în condiţii normale. Din acest motiv, puterea de aspirare a aspiratorului Philips poate scădea. Drept urmare, este posibil ca aparatul să nu cureţe conform aşteptărilor.

  În funcţie de modelul de aspirator deţinut, acesta va avea un filtru de protecţie a motorului şi/sau un filtru de evacuare.

  • Dacă filtrul de protecţie a motorului este murdar:

  De obicei, filtrul de protecţie a motorului se află în spatele sacului de praf sau recipientului pentru praf.

  Filtrul trebuie curăţat la fiecare 4 până la 6 săptămâni (în funcţie de modelul deţinut).

  De asemenea, în funcţie de modelul de aspirator specific, la anumite aspiratoare, acest filtru trebuie curăţat lovindu-l deasupra coşului de gunoi/periind praful, în timp ce la alte aspiratoare poate fi spălat cu apă. Consultă instrucţiunile pentru modelul specific deţinut.

  • Dacă filtrul de evacuare este murdar:

  Filtrul de evacuare se află în partea din spate a aspiratorului Philips, în spatele motorului.

  Acest filtru nu trebuie spălat sau curăţat, ci trebuie înlocuit o dată pe an (cu excepţia cazului în care filtrul modelului tău de aspirator nu poate fi înlocuit)

  Filtrul de evacuare al aspiratorului Philips, filtrul de protecţie a motorului şi filtrul SpeedPro

  Dacă aspiratorul Philips este echipat cu recipient pentru praf, capacul dispozitivului trebuie să fie poziţionat corect.

  Capacul recipientului pentru praf al aspiratorului Philips

  Anumite aspiratoare Philips dispun de o setare pentru puterea de aspirare.

  Această setare pentru puterea de aspirare dispune de pictograme similare celor indicate în imaginea de mai jos. În mod normal, ar trebui să o găseşti pe telecomandă, pe mâner sau pe corpul aspiratorului.

  Dacă aparatul dispune de această setare, verifică dacă este reglată la puterea de aspirare dorită. Dacă nu, poţi mări nivelul.

  Aceşti paşi nu au rezolvat problema? Te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.

  Setarea puterii de aspirare - aspirator Philips
  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.