1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Periuţa de dinţi Sonicare face un zgomot puternic

  Publicat pe 01 August 2022
  Dacă periuţa de dinţi Philips Sonicare face un zgomot anormal de puternic, motivul poate fi un cap de periere slăbit. Asigură-te de fixarea corespunzătoare a capului de periere pe mâner, fără a fi slăbit. Un spaţiu mic va rămâne între mâner şi capul de periere, acesta fiind necesar pentru vibraţii. 
   

  Capul de periere este uzat

  Dacă ai utilizat acelaşi cap de periere mai mult de trei luni, trebuie să îl înlocuieşti. Pe măsură ce capetele de periere se uzează, acestea încep să facă zgomot. Recomandăm înlocuirea capului de periere la fiecare trei luni.
   

  Foloseşte capete de periere Sonicare autentice

  Capetele de periere contrafăcute pot face mai mult zgomot decât capetele de periere Philips Sonicare. Îţi recomandăm să foloseşti capete de periere Philips pe care le poţi cumpăra din magazinul nostru online.

  Scoate capul de periere

  Dacă ai încercat metodele anterioare şi zgomotul anormal persistă, scoate capul de periere. Dacă nu mai auzi un zgomot puternic, capul de periere este defect. Înlocuieşte capul de periere cu unul nou.

  Ai nevoie de asistenţă suplimentară?

  Dacă aceste soluţii nu te ajută, te rugăm să ne contactezi.
   
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.