1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Placa de îndreptat părul Philips nu îmi face părul drept

  Publicat pe 2022-03-17
  Dacă nu eşti mulţumită de rezultatele oferite de placa de îndreptat părul Philips, te rugăm să urmezi sfaturile noastre de depanare de mai jos pentru a rezolva această problemă fără ajutor.

  Încerci să îndrepţi o şuviţă prea mare de păr

  Poate încerci să îndrepţi o şuviţă prea groasă de păr. Aceasta va afecta calitatea îndreptării părului şi este posibil să fie nevoie să repeţi procesul de câteva ori.
  Încearcă să iei o şuviţă mică de păr, de cel mult 5-6 cm lăţime, pentru a-ţi îndrepta părul dintr-o singură încercare.
  Pentru placa de îndreptat părul Philips SenseIQ, poţi încerca şi modul „rapid” sau poţi alege o setare manuală diferită pentru a obţine rezultate mai rapide de îndreptare a părului. 

  Încerci să îndrepţi păr ud sau umed

  Usucă-ţi întotdeauna părul înainte de a-l îndrepta. Îndreptarea părului ud sau umed nu numai că îţi poate deteriora părul, dar nici nu va oferi cele mai bune rezultate.

  Nu aplici suficientă presiune

  Alt sfat pentru a obţine cele mai bune rezultate de la placa de îndreptat părul este aplicarea unei presiuni suficiente. Asigură-te că părul este presat bine între plăcile aparatului de îndreptat părul.

  Deplasezi prea repede placa de îndreptat părul

  Îndreptarea părului necesită puţină răbdare. Când glisezi în jos placa de îndreptat părul, deplaseaz-o uşor şi lent.
  Dacă tot nu eşti mulţumită de rezultatele obţinute cu placa de îndreptat părul Philips, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.