0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Placa de îndreptat părul Philips nu îmi face părul drept

  Publicat pe 2022-03-17
  Dacă nu eşti mulţumită de rezultatele oferite de placa de îndreptat părul Philips, te rugăm să urmezi sfaturile noastre de depanare de mai jos pentru a rezolva această problemă fără ajutor.
  Poate încerci să îndrepţi o şuviţă prea groasă de păr. Aceasta va afecta calitatea îndreptării părului şi este posibil să fie nevoie să repeţi procesul de câteva ori.
  Încearcă să iei o şuviţă mică de păr, de cel mult 5-6 cm lăţime, pentru a-ţi îndrepta părul dintr-o singură încercare.
  Pentru placa de îndreptat părul Philips SenseIQ, poţi încerca şi modul „rapid” sau poţi alege o setare manuală diferită pentru a obţine rezultate mai rapide de îndreptare a părului. 
  Usucă-ţi întotdeauna părul înainte de a-l îndrepta. Îndreptarea părului ud sau umed nu numai că îţi poate deteriora părul, dar nici nu va oferi cele mai bune rezultate.
  Alt sfat pentru a obţine cele mai bune rezultate de la placa de îndreptat părul este aplicarea unei presiuni suficiente. Asigură-te că părul este presat bine între plăcile aparatului de îndreptat părul.
  Îndreptarea părului necesită puţină răbdare. Când glisezi în jos placa de îndreptat părul, deplaseaz-o uşor şi lent.
  Dacă tot nu eşti mulţumită de rezultatele obţinute cu placa de îndreptat părul Philips, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.