Album foto digital

  Album foto digital

  Redescoperiţi magia împărtăşirii poveştilor

  Cu ajutorul unui album foto, puteţi redescoperi magia împărtăşirii poveştilor. Acesta are puterea de a vă face să râdeţi, să vă înfricoşaţi, să plângeţi sau să zâmbiţi - fără niciun cuvânt. Nu aşteptaţi…alegeţi-l, transmiteţi-l. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Album foto digital

20, 3 cm (8"), Comandă tactilă pe ramă SPH8408/10 Caută produse similare

Redescoperiţi magia împărtăşirii poveştilor

Album foto digital

 • imagen Pro pentru culori clare, vibrante şi naturale ale pielii

  Tehnologia unică de optimizare a imaginilor Philips imagen vă analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim. imagen Pro este o tehnologie mai performantă de optimizare a imaginilor care conţine cele 3 elemente esenţiale de la imagen pentru obţinerea unui nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare şi vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

 • Raport de afişare 4:3 pentru o afişare optimă, fără distorsiuni

  Rama digitală PhotoFrame de la Philips asigură afişarea fotografiilor dumneavoastră la raportul de 4:3, pentru vizionarea optimă a acestora.

 • Staţie uşor de utilizat pentru încărcarea bateriilor

  Această staţie de încărcare a bateriilor are rol de suport, precum şi de staţie de andocare pentru încărcarea bateriilor. Din momentul în care a fost încărcată complet, bateria încorporată a ramei asigură 2 ore de partajare fără cablu a fotografiilor.

 • Comenzi tactile pe ramă

  Comenzile tactile se iluminează instantaneu în timpul operaţiilor, pentru defilare uşoară, plăcută şi lină prin fotografii.

 • Meniu rapid şi uşor pentru navigare, căutare şi organizare

  Designul meniului rapid şi uşor unic de la Philips vă oferă cea mai bună experienţă de navigare, căutare şi organizare

 • Afişaţi fotografii şi mesaje la o anumită oră ca memento pentru evenimente

  Memento pentru evenimentele de familie afişează fotografiile selectate la anumite ore pentru a vă reaminti de următoarele aniversări, zile de naştere şi de alte ocazii importante din familia dvs.

 • alegeţi să vizualizaţi fotografiile cu 10 stiluri de colaj!

  alegeţi să vizualizaţi fotografiile cu 10 stiluri de colaj!

 • 15 variante de ceasuri animate distractiv pentru a afişa ora cum vă place

  Afişaţi ora exactă cum vă place, cu o selecţie de 15 ceasuri animate distractiv.

 • Album foto conceput ecologic

  Albumele foto Philips sunt concepute şi produse conform principiilor noastre de Design Ecologic, ce au ca scop minimizarea impactului general asupra mediului prin consumul mai redus de energie, eliminarea substanţelor periculoase, greutatea redusă, ambalarea mai eficientă şi optimizarea reciclabilităţii.

 • Afişaj cu pornire/oprire automată la ore prestabilite pentru a economisi energie

  Un cronometru porneşte şi opreşte PhotoFrame la orele selectate de dumneavoastră, reducând consumul de energie în favoarea mediului şi economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa