Boxe USB pentru laptop

  Boxe USB pentru laptop

  Gemenii dansatori

  Puteţi dansa mai bine cu acest prieten natural pentru netbook şi notebook, cu o singură mufă USB pentru portabilitate click-and-go şi cu un cablu ordonat care se poate înfăşura. Nu este necesară nicio baterie şi niciun adaptor, numai boxele alimentate de la USB care funcţionează uşor cu MAC şi PC.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Gemenii dansatori

 • Suntem cei mai buni prieteni pentru netbook-ul şi notebook-ul dvs.

  Suntem cei mai buni prieteni pentru netbook-ul şi notebook-ul dvs.

  Partenerul perfect pentru netbook şi notebook pentru a putea reda muzică şi clipuri video multimedia la o calitate audio excelentă.

 • Portabilitate Click-and-go uşoară

  Portabilitate Click-and-go uşoară

  Dimensiune mică, sunet puternic! Cu gestionare comodă a cablului care se poate înfăşura şi o singură mufă USB pentru alimentare şi redare, aceste două boxe cu neodim foarte sensibile sunt interconectabile pentru portabilitate click-and-go când vă aflaţi în mişcare.

 • Distraţi-vă mai bine cu tehnologia cu orificiu pentru bas

  Distraţi-vă mai bine cu tehnologia cu orificiu pentru bas

  Într-o incintă mică dar cu un sunet puternic, de la tehnologia cu orificiu pentru bas îmbunătăţită. Doar un cablu USB conectează netbook-ul sau notebook-ul pentru simplitate plug-and-play.

 • Mufă USB pentru alimentare şi redare

  Cu confortul plug-and-play, cablul USB se conectează direct la orice port USB şi notebook-ul îl recunoaşte automat ca dispozitiv USB detaşabil de stocare în masă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa