0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Philips Avent Protector de mamelon

  SCF153/01

  Te ajută să alăptezi confortabil mai mult timp*

  Protectoarele pentru mameloane sunt concepute să te ajute să alăptezi atunci când ai probleme cu mameloanele sau bebeluşul are dificultăţi de ataşare la sân. Extrem de subţiri şi în formă de fluture, protectoarele pentru mameloane permit contactul bebeluşului cu sânul şi ajută la menţinerea unei legături strânse în timpul alăptării.

  Vezi toate beneficiile

  Philips Avent Protector de mamelon

  Economiseşte cumpărându-le împreună Cumpără mai multe produse şi primeşte 1 articol gratuit

  Pachet special cu produsele de care ai nevoie într-o singură achiziție

  Preţul setului

  Nu doresc pachetul special

  Alege unul dintre următoarele: Alege unul dintre următoarele produse:

  Adaugă în coș și accesoriile compatibile

  Protector de mamelon
  - {discount-value}

  Protector de mamelon

  Total:

  recurring payment

  Te ajută să alăptezi confortabil mai mult timp*

  Ataşare uşoară pentru bebeluş şi delicate cu pielea ta*

  • Formă ce permite contactul cu pielea
  • Protejează mameloanele iritate
  • Mărime mică (15 mm)
  • 2 buc.
  Concepute pentru a permite bebeluşului contactul cu pielea ta

  Concepute pentru a permite bebeluşului contactul cu pielea ta

  Forma de fluture ultrasubţire a protectoarelor noastre pentru mameloane este concepută pentru contactul piele pe piele cu bebeluşul. Datorită formei, nu doar nasul intră în contact cu sânul, ci şi bărbia, ceea ce permite bebeluşului să simtă mirosul mamei şi să îi atingă pielea. Nu trebuie decât să poziţionezi protectorul peste partea centrală a mamelonului pentru a te asigura că bebeluşul poate să cuprindă întreaga areola în gură. Poţi astfel să creezi o legătură cu bebeluşul, protejându-ţi în acelaşi timp mameloanele.

  Concepute pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de ataşare la sân

  Concepute pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de ataşare la sân

  Am conceput protectoarele noastre pentru mameloane pentru a ajuta bebeluşii cu dificultăţi timpurii de ataşare la sân şi a permite mamelor să alăpteze mai mult timp*. Pentru mamele cu mameloane plate şi ombilicate şi bebeluşii care nu şi-au însuşit tehnica de supt sau care au anumite anomalii orale, protectorul de mamelon poate să permită ataşarea la sân, menţinând forma alungită a mamelonului în pauzele dintre alăptări.

  Create pentru mameloane sensibile, iritate sau dureroase

  Create pentru mameloane sensibile, iritate sau dureroase

  Protectoarele pentru mameloane sunt concepute să asigure confort şi o alăptare delicată dacă ai mameloanele iritate, crăpate sau dureroase. Acestea pot ajuta la reducerea frecării şi întinderii mameloanelor în timpul alăptării la sân, astfel încât să poţi oferi bebeluşului cel mai bun lapte, într-un mod confortabil.

  Bebeluşii se hrănesc în propriul ritm

  Bebeluşii se hrănesc în propriul ritm

  Protectoarele pentru mameloane pot ajuta şi dacă fluxul de lapte al mamei trebuie ajustat sau dacă bebeluşul nu suge cu putere. Cele trei orificii din vârful protectoarelor pot ajuta la reglarea curgerii laptelui în cazul unei producţii prea mari de lapte. În acest fel, bebeluşul poate să bea în ritmul său în cazul în care mama se confruntă cu o ejecţie prea activă a laptelui.

  Concepute pentru a se potrivi

  Concepute pentru a se potrivi

  Protectoarele pentru mameloane sunt disponibile în două mărimi pentru a se potrivi mai bine sânilor tăi. Protectoarele mici sunt potrivite pentru un diametru al mamelonului de la 12 mm, iar cele medii sunt pentru diametre de până la 21 mm. Pentru a găsi mărimea potrivită, aşază-te confortabil şi pune vârful cu orificii pe mamelon. Roteşte protectorul în sens orar şi ghidează mamelonul în deschidere. Apoi întinde baza protectorului în jurul areolei. Dacă există un spaţiu de 2 mm între mamelon şi silicon, aceasta este mărimea potrivită. Sfat: mărimea se bazează pe mamelon şi nu pe areolă. Nu eşti sigură? Solicită ajutorul unui cadru medical.

  Uşor de curăţat în carcasa de transport igienică

  Uşor de curăţat în carcasa de transport igienică

  Trebuie să cureţi protectoarele de mameloane înainte de fiecare utilizare, ceea ce durează mai puţin de 10 minute. Pune-le în apă fiartă timp de cinci minute sau foloseşte opţional carcasa igienică. Pune ambele protectoare de mameloane în carcasă şi adaugă 25 ml/0,9 fl.oz. de apă. Apoi pune protectoarele de mameloane într-un cuptor cu microunde la 750-1.000 W timp de trei minute. Lasă-le să se răcească cinci minute. Apoi scurge apa şi sunt gata de utilizare. Foloseşte carcasa de transport igienică în deplasări, precum şi pentru a depozita protectoarele de mameloane şi a le menţine curate.

  Combinarea hrănirii la sân şi cu biberonul

  Materialul moale şi foarte subţire din silicon al protectorului de mamelon Philips Avent este mai apropiat de soluţiile noastre de hrănire a copiilor pentru a-i ajuta să facă uşor tranziţia între alăptarea la sân şi hrănirea cu biberonul atunci când combini aceste metode.

  Specificaţii tehnice

  • Design

   Design în formă de fluture
   Da
  • Material

   Protector de mamelon
   Fără BPA*, din silicon
  • Ce este inclus

   Protectoare pentru mameloane de 15 mm
   2  buc.
   Carcasă de transport igienică
   1  buc.

  Produse recomandate

  Produse vizualizate recent

  Recenzii

  • pentru mameloane aplatizate sau ombilicate, iritate, sensibile, crăpate şi dureroase şi pentru unii bebeluşi cu dificultăţi de ataşare la sân
  • 0 % BPA, ca urmare a reglementării UE 10/2011
  • Această secţiune conţine opinii ale consumatorilor cu privire la produs. Philips se disociază de conţinutul introdus de consumatori în această secţiune şi, în consecinţă, informaţiile tehnice şi/sau recomandările privind utilizarea produsului incluse în aceasta nu sunt destinate utilizării ca informaţii oficiale Philips.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.