Suport cu andocare USB

  Suport cu andocare USB

  Simplitate multifuncţională

  Acest suport de monitor cu andocare universală pentru notebook permite replicarea facilă a porturilor. Ataşează suportul cu andocare complet reglabil la monitorul existent. Extinde-ţi spaţiul de lucru vizualizat şi menţine toate perifericele conectate cu ajutorul acestui suport cu andocare universală. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Suport cu andocare USB

Pentru monitorul de 19"-28"/48-71 cm, Înălţime reglabilă, Conexiune USB SB4B1928UB/00 Caută produse similare

Simplitate multifuncţională

suport de monitor şi staţie de andocare universală într-un singur produs

 • Andocare USB universală pentru orice notebook

  Andocare USB universală pentru orice notebook

  Acest suport de monitor Philips cu andocare permite replicarea facilă şi universală a porturilor cu orice notebook, pentru un spaţiu de lucru ordonat. Deosebit de adecvat pentru cele mai recente notebookuri ultra subţiri cu conectori limitaţi, acest suport cu hub USB integrat, Ethernet şi ieşiri video îţi permite să transmiţi materiale video, audio şi să te conectezi la internet direct printr-un singur cablu USB. Deoarece USB este un conector universal, poţi utiliza acest suport cu andocare cu practic orice notebook, fără a mai înlocui staţiile de andocare scumpe pentru notebookurile noi.

 • Transmiteţi semnal video şi audio de la laptop cu un singur cablu

  Transmiteţi semnal video şi audio de la laptop cu un singur cablu

  Extinde-ţi vizibilitatea cu un singur cablu. Cu un singur cablu USB de la notebook la suportul cu andocare, poţi ataşa mai multe monitoare prin HDMI şi DisplayPort şi poţi afişa până la o rezoluţie de 4K UHD (3840 x 2160) pe suportul cu andocare, pentru a crea un spaţiu de lucru ordonat cu mai multe monitoare pentru productivitate crescută.

 • SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

 • Suport compatibil cu monitoarele VESA pentru configurare uşoară

  Suport compatibil cu monitoarele VESA pentru configurare uşoară

  Sincronizează suportul cu andocare USB cu un nou monitor comercial Philips sau actualizează monitoarele existente. Acest suport de monitor dispune de sistemul de eliberare rapidă Philips şi este compatibil cu monitoarele conforme VESA (model de găuri 100 x 100 mm) cu dimensiunea ecranului de până la 28 inch.

 • Un singur cablu USB 3.0 vă conectează laptopul la ecran

  Un singur cablu USB 3.0 vă conectează laptopul la ecran

  Acest ecran inovator mare de la Philips permite replicarea facilă a porturilor pentru orice laptop. Fiind în special adecvat pentru dispozitive Ultra book de ultimă generaţie cu conectori limitaţi, ecranul cu hub USB 3.0 încorporat, Ethernet şi boxe stereo vă permite să transmiteţi video şi audio şi să vă conectaţi direct la reţelele de Internet sau Intranet, cu o conexiune cu un singur cablu USB. Cu ajutorul acestui tip de conectare avansată Plug and Play cu USB 3.0 sau USB 2.0 vă puteţi extinde acum ecranul profitând de realismul ambelor ecrane NBPC şi Philips fără a trebui să vă faceţi griji în privinţa reglajelor stânjenitoare de rezoluţie sau a cablurilor dezordonate.

 • Accesaţi toate perifericele, tastatura şi mouse-ul de la hub

  Accesaţi toate perifericele, tastatura şi mouse-ul de la hub

  Puteţi conecta acum tastatura şi mouse-ul opţionale de dimensiuni normale la hubul USB al acestui ecran inovator Philips, pentru a vă îmbunătăţi productivitatea. Pur şi simplu conectaţi-vă laptopul la acest ecran cu ajutorul unui singur cablu USB şi sunteţi gata să utilizaţi perifericele adiţionale ataşate, cum ar fi hard diskul extern, camera foto, unitatea USB împreună cu materiale video Full HD, materiale audio şi funcţii de conectare la Internet. Dacă preferaţi, puteţi desigur utiliza tastatura şi suportul tactil NBPC în mod obişnuit.

Vezi toate Specificaţile
 • Monitorul nu este inclus
 • Suportul cu andocare Philips acceptă funcţia de încărcare pentru majoritatea notebookurilor Asus şi Acer şi furnizează alimentare pentru majoritatea notebookurilor Dell, HP şi Lenovo, dar fără încărcare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa