Ochelari 3D activi

  Ochelari 3D activi

  Experienţă cinematografică 3D acasă

  Experimentaţi filme, jocuri şi sporturi 3D ca niciodată până acum cu ochelarii Active 3D. Philips utilizează cea mai recentă tehnologie Active 3D pentru a asigura o experienţă de vizionare Full HD 3D cu adevărat copleşitoare. Bucuraţi-vă de rezoluţia perfectă în 3D şi participaţi la acţiune! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Experienţă cinematografică 3D acasă

Full HD 3D pentru vizionare cu adevărat copleşitoare

 • Tehnologie Active 3D Max pentru a oferi o experienţă Full HD 3D

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria cameră de zi cu tehnologia Active 3D. Bucuraţi-vă de adâncime realistă şi cu rezoluţie Full HD uimitoare, graţie combinaţiei între un afişaj ultra rapid şi ochelari cu obturator Active.

 • Bucuraţi-vă de 3D pe televizoarele Philips compatibile Active 3D şi Full HD 3D

  Aceşti ochelari 3D activi vă vor oferi experienţa Full HD 3D pe toate televizoarele Active 3D, cât şi pe televizoarele mai vechi, compatibile cu Full HD 3D.

 • Mod unic de jocuri pentru ecranul complet pentru jocuri în doi 3D

  Cu aceşti ochelari activi 3D, televizorul dvs. poate oferi o experienţă absolută pentru ecranul complet pentru jocuri în doi. În jocurile în doi 2D, fiecare jucător îşi poate vedea, în mod normal, jocul pe jumătate de ecran. Utilizând tehnologia 3D, fiecare jucător poate acum să se bucure de experienţa jocului pe ecranul complet în acelaşi timp, prin simpla atingere a unui buton de pe ochelari.

 • Design flexibil şi cu greutate redusă pentru confort maxim

  Cu alegerea unui design cu materiale cu greutate redusă şi flexibile, aceşti ochelari vor fi atât de confortabili, încât nici nu veţi simţi că-i purtaţi.

 • Husă de protecţie pentru a vă depozita ochelarii în siguranţă

  Se asigură o husă de protecţie pentru depozitarea uşoară şi comodă a ochelarilor atunci când nu sunt utilizaţi.

 • Ochelari 3D activi cu contrast ridicat, pentru o experienţă 3D cu adevărat deosebită

  Ochelarii 3D activi obişnuiţi, cu filtre de polarizare, au lentilele uşor mai închise la culoare, chiar şi la trecerea luminii prin acestea. Cu ajutorul acestor lentile cu contrast ridicat, experienţa dvs. 3D va fi îmbunătăţită şi mult mai plăcută.

Vezi toate Specificaţile
 • Avertisment pentru sănătate:
 • Dacă dvs. sau membrii familiei dvs. prezintă antecedente de epilepsie sau de fotosensibilitate, consultaţi un cadru medical înainte de a vă expune la surse de lumină intermitentă, la secvenţe de imagini rapide sau la vizionare 3D.
 • Pentru a evita disconfortul precum ameţeala, durerile de cap sau dezorientarea, vă recomandăm să nu vizionaţi programe 3D pe perioade îndelungate. Dacă resimţiţi vreun disconfort, încetaţi vizionarea 3D şi nu vă angajaţi imediat în nicio activitate potenţial periculoasă până când simptomele nu dispar.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Nu utilizaţi ochelarii 3D pentru niciun alt scop decât pentru vizionare televizor 3D.
 • PERICOL DE ASFIXIERE - Nu lăsaţi copiii cu vârsta mai mică de 3 ani să se joace cu ochelarii 3D, ar putea să înghită capacul bateriei sau bateria.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa