Ochelari 3D pasivi

  Ochelari 3D pasivi

  Cuprinde imaginea în întregime

  Împărtăşiţi o experienţă cinematografică 3D cu adevărat copleşitoare cu întreaga familie. Aceşti ochelari Easy 3D de la Philips asigură calitatea oferită de optica Oakley 3D pentru cel mai bun nivel de performanţă, confort şi stil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cuprinde imaginea în întregime

Cu optica Oakley 3D

 • Gestionare mai bună a luminii

  Reflexiile pot distruge o experienţă de divertisment 3D. Aceste obiective au o margine curbată cu bază cilindrică care elimină aproape toate reflexiile, spre deosebire de obiectivele 3D „mai plate” care nu reuşesc să rezolve problema. Graţie opticii 3D Oakley, Philips poate oferi cea mai comodă experienţă Easy 3D.

 • Margine curbată cu acoperire largă a zonelor laterale ale feţei pentru cea mai bună vedere periferică

  Aceşti ochelari sunt dotaţi cu optica 3D Oakley, având o margine curbată cu bază cilindrică ce permite o acoperire mai bună a feţei umane. Margine curbată cu acoperire largă a zonelor laterale ale feţei permite o vedere periferică mai bună pentru 3D, prin urmare o experienţă mai confortabilă.

 • Cadru metalic cu greutate redusă pentru stil şi confort

  Aceşti ochelari Easy 3D sunt fabricaţi dintr-un cadru metalic cu greutate redusă. Sunt concepuţi pentru o fixare în trei puncte, care elimină aproape total slăbirea enervantă a ochelarilor normali. Aceştia au design elegant cu braţ din cauciuc pentru ore îndelungate de confort.

 • Obiectiv rezistent la zgârieturi pentru durabilitate optimă

  Ochelarii 3D de unică folosinţă din cinematografe sunt fragili şi obiectivele pot fi zgâriate cu uşurinţă. Sistemul optic 3D Oakley este fabricat dintr-un material care rezistă la zgârieturi. Puteţi fi siguri că beneficiaţi de un nivel de durabilitate care provine din decenii de inovaţie.

Vezi toate Specificaţile
 • Avertisment pentru sănătate:
 • Dacă dvs. sau membrii familiei dvs. prezintă antecedente de epilepsie sau de fotosensibilitate, consultaţi un cadru medical înainte de a vă expune la surse de lumină intermitentă, la secvenţe de imagini rapide sau la vizionare 3D.
 • Pentru a evita disconfortul precum ameţeala, durerile de cap sau dezorientarea, vă recomandăm să nu vizionaţi programe 3D pe perioade îndelungate. Dacă resimţiţi vreun disconfort, încetaţi vizionarea 3D şi nu vă angajaţi imediat în nicio activitate potenţial periculoasă până când simptomele nu dispar.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Nu utilizaţi ochelarii 3D pentru niciun alt scop decât pentru vizionare televizor 3D.
 • PERICOL DE ASFIXIERE - Nu lăsaţi copiii cu vârsta mai mică de 3 ani să se joace cu ochelarii 3D, ar putea să înghită capacul bateriei sau bateria.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa