PicoPix

Proiector de buzunar

  PicoPix

  Proiector de buzunar

  Proiectaţi-vă viaţa

  Acest proiector mobil, mic şi uşor este partenerul perfect pentru viaţa profesională de zi cu zi. Poate fi conectat cu uşurinţă la orice notebook, laptop sau dispozitiv mobil, precum o tabletă/un smartphone, prin USB sau prin HDMI. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PicoPix Proiector de buzunar

140 lumeni, Ediţie Business PPX3514/EU Caută produse similare

Proiectaţi-vă viaţa

 • Baterie internă pentru durată de redare de până la 2 ore

  PicoPix este livrat cu o baterie reîncărcabilă compactă, încorporată, pentru funcţionare extinsă. Până la 2 ore de redare continuă de filme, fotografii şi muzică pot fi obţinute cu o singură încărcare. Astfel PicoPix devine dispozitivul de buzunar perfect.

 • Tehnologie LED pentru culori strălucitoare şi contrast ridicat

  Imaginile şi clipuri dvs. video merită cea mai bună calitate când trebuie să le partajaţi cu cei din jurul dvs. De aceea, proiectorul de buzunar PicoPix utilizează tehnologia cu LED de înaltă calitate pentru a vă proiecta imaginile şi clipurile video în culori strălucitoare şi contrast uimitor.

 • Player media şi vizualizator office integrate

  Player-ul media MP4 integrat acceptă toate formatele video şi audio obişnuite. Acest lucru face din proiectorul de buzunar PicoPix un dispozitiv independent. De asemenea, vizualizatorul office vă permite să partajaţi toate fişierele office şi pdf obişnuite.

 • Dispozitiv de buzunar perfect cu o greutate de numai 270 g

  Cu o greutate de numai 270 g şi un design subţire, proiectorul dvs. de buzunar PicoPix va deveni partenerul dvs. cu greutate redusă pentru utilizare în afaceri şi în scop privat.

 • Diferite conexiuni pentru toate aparatele obişnuite

  Proiectorul de buzunar PicoPix oferă un număr destul de mare de conexiuni pentru aparatura dvs. USB, HDMI, VGA, Component, Composite, slot SD/SDHC şi o ieşire audio de 3,5 mm sunt la dispoziţia dvs. pentru divertisment nelimitat.

 • Inclusiv trepied şi geantă business

  Inclusiv sursă de alimentare cu adaptor UE şi UK, cablu HDMI şi USB, încărcător auto, trepied şi geantă business

 • SmartEngine cu tehnologie LED

  Imag. şi clipurile tale video merită cea mai bună calit. atunci când trebuie să le partajezi cu cei din jur. De aceea, proiectorul de buzunar PicoPix utiliz. tehnol. cu LED de înaltă calitate SmartEngine, pentru a-ţi proiecta imag. şi clipurile video în culori străluc. şi contrast uimitor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa