Monitor wireless InSightHD pentru casă

  Monitor wireless InSightHD pentru casă

  Rămâi în legătură cu locuinţa, animalele sau compania ta

  Supraveghează totul când eşti departe cu ajutorul sistemului de monitorizare Philips InSightHD. Cu transmisia video HD în direct, 24 de ore pe zi, poţi afla când ajung acasă copiii, ce face câinele când este singur sau poţi supraveghea locuinţa când eşti departe. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor wireless InSightHD pentru casă

Pt casă, animale sau afacere, Detectarea zgomotului şi a mişcării, Vizionare nelimitată în timp real, Înregistrare opţională în cloud M115E/12 Caută produse similare

Rămâi în legătură cu locuinţa, animalele sau compania ta

Cu HD

 • Gestionează notificările şi zonele de monitorizare

  Gestionează notificările şi zonele de monitorizare

  Alertele te anunţă imediat când se detectează un zgomot sau o mişcare. Sensibilitatea poate fi reglată iar zonele de monitorizare pot fi stabilite pentru a te asigura că obţii acoperirea şi nivelurile de monitorizare de care ai nevoie.

 • Descarcă aplicaţia şi experimentează demonstraţia în timp real InSightHD

  Descarcă aplicaţia şi experimentează demonstraţia în timp real InSightHD

  Aplicaţia InSightHD poate fi descărcată de pe App Store sau de pe Google Play şi include un mod demonstrativ care îţi permite să vezi InSight în acţiune. Doar scrie InSightHD în bara de căutare a aplicaţiilor.

 • Video HD pentru vizionare foarte clară

  Video HD pentru vizionare foarte clară

  Sistemul de monitorizare InSightHD îţi oferă clipuri video detaliate. Clipurile video sunt redate la înaltă definiţie, de 720p, şi sunt clare şi reale. „720” se referă la numărul de linii orizontale de rezoluţie de pe ecran. „p” semnifică scanarea „progresivă” şi este aspectul secvenţial al liniilor din fiecare cadru.

 • Detectarea sunetelor şi a mişcării cu notificări pe telefonul tău

  Detectarea sunetelor şi a mişcării cu notificări pe telefonul tău

  Este imposibil să prevezi când se va întâmpla ceva. InSightHD continuă să monitorizeze cu detectarea reglabilă a mişcării şi a sunetului. Vor fi trimise notificări automat la telefonul tău, atunci când se detectează sunete sau mişcare.

 • Redare în cloud şi stocare video, create de Ivideon

  Redare în cloud şi stocare video, create de Ivideon

  InSightHD lucrează cu Ivideon pentru a garanta redare video sigură şi de încredere, precum şi stocare video în cloud. InSightHD poate fi utilizat cu abonament pentru a înregistra în mod automat evenimente atunci când se detectează sunete sau mişcare. Evenimentele sunt stocate în siguranţă în sistemul cloud iVideon şi pot fi vizualitate de pe telefonul tău.

 • Înregistrare şi stocare opţionale cu abonament plătit

  Înregistrare şi stocare opţionale cu abonament plătit

  Evenimentele pot fi înregistrate şi stocate în cloud pentru vizualizare ulterioară printr-un abonament lunar sau anual. Există două planuri disponibile; planul Silver înregistrează şi stochează toate clipurile video pentru ultimele 7 zile iar planul Gold înregistrează şi stochează toate clipurile video pentru ultimele 30 zile.

 • Vizualizare nelimitată în timp real prin intermediul aplicaţiei

  Vizualizare nelimitată în timp real prin intermediul aplicaţiei

  Tehnologia avansată utilizată în InSightHD îţi permite o redare continuă video în timp real, ceea ce asigură vizualizare neîntreruptă pentru 24 ore pe zi. Astfel, ziua sau noaptea, poţi vedea clipuri video în timp real, cât timp doreşti. Fără întreruperi.

 • Criptare video pentru securitate şi protecţia confidenţialităţii

  Criptare video pentru securitate şi protecţia confidenţialităţii

  Securitatea este extrem de importantă iar toate clipurile de pe cloud, indiferent dacă sunt redate sau stocate, sunt protejate de un SSL (Secure Sockets Layer) cu criptare AES pe 256 biţi. Toate clipurile video sunt complet criptate înainte de transmitere şi pot fi criptate numai de smartphone-ul tău.

 • Vizionează oricând, de oriunde, prin Wi-Fi/3G/4G LTE

  Vizionează oricând, de oriunde, prin Wi-Fi/3G/4G LTE

  După ce InSightHD este configurat, poţi viziona de oriunde clipuri video în timp real prin intermediul aplicaţiei, utilizând conexiunea Wi-Fi, 3G sau 4G LTE. Cât timp eşti conectat, nu există nicio limită pentru locurile din care poţi viziona.

 • Sistem de monitorizare Wi-Fi pentru poziţionare oriunde în casă

  Sistem de monitorizare Wi-Fi pentru poziţionare oriunde în casă

  Sistemul de monitorizare wireless InSightHD utilizează conexiunea ta Wi-Fi pentru a reda video şi audio în timp real direct pe telefonul sau tableta ta, permiţându-ţi să vezi exact ceea ce se întâmplă atunci când eşti plecat.

 • Conceput cu montare universală pe trepied

  Conceput cu montare universală pe trepied

  M115 InSightHD a fost conceput în mod inteligent pentru a include o montare universală pe trepied, care permite libertate completă de amplasare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa