Player media HD

  USB Hi-Speed 2011

  Player media HD

  Bucuraţi-vă de Netflix şi YouTube pe televizorul dvs.

  Aşezaţi-vă confortabil şi bucuraţi-vă de filme pe televizorul dvs. Noul HMP2000 include Netflix şi YouTube, oferindu-vă practic o listă nesfârşită de clipuri video şi filme la cerere. Acum, blockbuster-ele şi serialele TV preferate sunt disponibile instantaneu în propria dvs. sufragerie. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Player media HD

Netflix, YouTube, WiFi integrat HMP2000/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de Netflix şi YouTube pe televizorul dvs.

 • Ieşire digitală HDMI pentru conectare rapidă, cu un singur cablu

  Ieşire digitală HDMI pentru conectare rapidă, cu un singur cablu

  HDMI este o interfaţă multimedia de înaltă definiţie. Este o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video de înaltă definiţie, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, oferă o calitate perfectă a imaginii şi a sunetului, fără zgomote. HDMI este un format complet compatibil cu DVI.

 • Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard care este utilizat în mod confortabil pentru a lega calculatoare, periferice şi echipamente electronice de larg consum. Dispozitivele USB de mare viteză au o rată de transfer al datelor de până la 480 Mbps - de la 12 Mbps la dispozitivele originale USB. Utilizând conexiunea USB 2.0 de mare viteză, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi dispozitivul USB, să selectaţi filmul, muzica sau imaginile şi să începeţi să redaţi.

 • Vizualizaţi fotografii în diverse formate

  Vizualizaţi fotografii în diverse formate

  Vizualizaţi şi bucuraţi-vă de fotografiile dvs. într-o gamă largă de formate, inclusiv JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP şi HD JPEG – direct pe televizorul dvs. cu ecran lat! Transformaţi camera de zi într-o galerie foto şi împărtăşiţi amintirile frumoase împreună cu prietenii şi familia.

 • Vizionaţi clipuri video YouTube direct pe ecranul televizorului*

  Vizionaţi clipuri video YouTube direct pe ecranul televizorului*

  Vizionaţi acum clipuri video YouTube pe televizorul dvs. Bucuraţi-vă de colecţia uriaşă de clipuri video online pe un ecran mai mare, fără a trebui măcar să vă porniţi calculatorul. Pur şi simplu asiguraţi-vă că playerul dvs. Blu-ray sau sistemul Home theater sunt conectate la Internet, fie wireless*, fie prin cabluri - apoi aşezaţi-vă confortabil şi bucuraţi-vă de ceea ce este mai bun pe YouTube.

 • Filme şi episoade TV difuzate în flux Netflix prin Internet

  Filme şi episoade TV difuzate în flux Netflix prin Internet

  Urmăriţi instantaneu episoade TV şi filme ori de câte ori doriţi să vă uitaţi la televizor. Aveţi nevoie doar de o conexiune la Internet (Wi-Fi sau Ethernet) şi de un abonament la Netflix care include streaming* şi sunteţi gata să începeţi.

 • Redaţi clipuri video în diverse formate

  Redaţi şi bucuraţi-vă de o gamă cuprinzătoare de formate video - de la formate de înaltă definiţie precum MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - fără complicaţia de a converti fişierele. Doar apăsaţi Redare pentru a începe vizionarea clipurilor video sau a filmelor la o calitate cinematografică superbă, oferite cu un sunet surround intens.

 • Servicii de Internet integrate

  Conectează-ţi playerul Philips la reţeaua ta de acasă pentru a te bucura de o gamă uluitoare de servicii extraordinare online – oricând! Accesează orice conţinut pe flux de pe reţeaua ta de acasă sau navighează în întregul univers al site-urilor web*,cum ar fi Facebook, Youtube, Pisca şi Acuweathers. * Site-urile web de suport pot suferi modificări.

 • Wi-Fi încorporat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Graţie Wi-Fi încorporat, conectând playerul direct la reţeaua dvs. de acasă Wi-Fi, vă puteţi conecta uşor la Internet fără cabluri în dezordine. Acum vă puteţi bucura de servicii încorporate de infotainment, precum videoclipuri, muzică, ştiri, starea vremii, fotografii şi multe altele!

Vezi toate Specificaţile
 • Este necesar un abonament la streaming nelimitat Netflix.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa