Wake-up Light

  Wake-up Light

  Treziţi-vă natural

  Wake-up Light vă trezeşte într-un mod natural, cu lumină care se intensifică treptat. De acum trezirea va fi o experienţă plăcută. Utilizează un bec economic şi designul sub formă de lampă ce se potriveşte oricărui dormitor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Treziţi-vă natural

Proiectat pentru a vă trezi perfect

 • Lumina treptată vă pregăteşte corpul pentru trezire

  Lumina treptată vă pregăteşte corpul pentru trezire

  Lumina creşte progresiv cu 30 de minute înainte de ora de trezire stabilită. Lumina vă ajunge la ochi şi influenţează pozitiv hormonii de energie, pregătind corpul pentru trezire. Aceasta face trezirea mai plăcută.

 • Lampă economică

  Lampă economică

  Wake-up Light este singurul simulator al răsăritului, care utilizează un bec economic. Consumă cu până la 24% mai puţină energie în comparaţie cu Wake-up Light cu un bec normal.

 • Până la 300 de lucşi pentru o trezire naturală

  Până la 300 de lucşi pentru o trezire naturală

  Sensibilitatea la lumină diferă mult de la o persoană la alta. În general, dacă se utilizează o intensitate mai mare a luminii, o persoană are nevoie de mai puţin timp pentru a se trezi complet. Intensitatea luminii lămpii Wake-up light poate fi setată la până la 300 de lucşi. Acest lucru asigură că vă puteţi trezi cu intensitatea luminii care se potriveşte cel mai bine preferinţei dvs.

 • Dovedit clinic că vă face trezirea mai plăcută

  Dovedit clinic că vă face trezirea mai plăcută

  S-a dovedit clinic faptul că lumina face trezirea mai plăcută şi îmbunătăţeşte calitatea trezirii.

 • Selecţie de 4 sunete de trezire naturale şi plăcute

  Selecţie de 4 sunete de trezire naturale şi plăcute

  La ora fixată pentru trezire, veţi auzi un sunet natural sau postul de radio selectat. Începe în surdină şi durează un minut şi jumătate până atinge nivelul volumului selectat. Există patru sunete dintre care puteţi alege: păsărele dimineaţa în pădure, sunetul clopoţeilor văcuţelor din Alpi, sunetul cucului şi muzică relaxantă yoga. Sunetul care creşte gradat va face procesul de trezire mai plăcut, asigurând că nu veţi fi trezit niciodată brusc.

 • Radio FM digital

  Radio FM digital

  Radioul FM digital integrat vă permite să vă treziţi cu melodiile dvs. preferate sau postul de ştiri în fiecare zi. Este suficient să selectaţi postul de radio şi, la ora fixată pentru trezire, acesta va porni, la început încet, crescând gradat timp de 90 de secunde până la nivelul de volum selectat.

 • Adormiţi cu lumina şi sunetul reduse treptat

  Adormiţi cu lumina şi sunetul reduse treptat

  Reducerea treptată a luminii şi a sunetului vă ajută să adormiţi. Puteţi seta durata preferată pentru simularea crepusculului.

 • Calitate excelentă a sunetului datorită boxei integrate

  Difuzorul din această lampă Wake-up Light este susţinut de o boxă integrată, ce asigură o calitate excelentă a sunetului când ascultaţi radio FM sau când vă treziţi cu sunetele naturale de trezire.

Vezi toate Specificaţile
 • Norden, M.J. et al. Acta Psychiatr Scand, 1993; Gordijn, M. et al. Universiteit van Groningen, 2007

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa