Carcasă de protecţie

  Carcasă de protecţie

  O potrivire perfectă

  Această carcasă moale şi pliabilă dispune de un design care înfăşoară complet pentru protecţia întreagă a iPad-ului cu o prindere uşoară şi cu o fixare fermă. Materialul translucid ShockStop absoarbe şocurile şi înveleşte dispozitivul, asigurând în acelaşi timp acces la toate funcţiile şi porturile.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O potrivire perfectă

pentru protecţie şi prindere iPad

 • Carcasa pentru absorbţia şocurilor oferă de asemenea prindere

  Această carcasă este confecţionată din poliuretan termoplastic care este un elastomer de înaltă performanţă care adaugă atât prindere, cât şi absorbţia şocurilor într-o singură carcasă.

 • Protecţie completă pentru colţuri şi partea frontală

  Materialul acestei carcase se înfăşoară din spate în faţă, oferind protecţie pentru colţurile şi conturul părţii frontale a dispozitivului dvs.

 • Funcţionalitate iPad completă şi protecţie

  Bucuraţi-vă de funcţionalitatea completă a iPad-ului în timp ce acesta este protejat de carcasa cu deschideri pentru comutatorul de pornire/oprire, conectorul de andocare şi difuzorul.

 • Protecţie rapidă şi uşoară dintr-o mişcare

  Această carcasă este fabricată dintr-un material durabil care este personalizat pentru a se potrivi perfect dispozitivului. Carcasa se rapid şi uşor, adăugând un nivel de protecţie dispozitivului dvs.

 • Designul subţire intră cu uşurinţă în geanta dvs.

  Această carcasă este proiectată pentru a adăuga protecţie cu volum minim, astfel încât să puteţi transporta uşor dispozitivul în geantă sau în rucsac pentru protecţie în timpul călătoriei.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa