Elemente de protecţie pentru ecran

  Elemente de protecţie pentru ecran

  Protejaţi-vă afişajul dispozitivului iPad

  Utilizaţi o folie transparentă pentru a vă proteja ecranul Multi-Touch din sticlă al dispozitivului iPad. Practic invizibilă, dar foarte diferită, protecţia noastră pentru ecran nu va distorsiona afişajul revoluţionar IPS, astfel încât să vă puteţi bucura de imagini precise, clare şi vii din orice unghi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Elemente de protecţie pentru ecran

Transparenţă excepţională, pentru iPad DLN1756/10 Caută produse similare

Protejaţi-vă afişajul dispozitivului iPad

cu o protecţie transparentă pentru ecran

 • Folie de o transparenţă extraordinară pentru protecţie invizibilă a ecranului

  Folia de o transparenţă extraordinară adaugă ecranului dispozitivului dvs. un strat invizibil de protecţie împotriva zgârieturilor şi prafului. Funcţionează utilizând adeziunea statică, astfel încât este uşor de aplicat şi de îndepărtat fără a lăsa reziduuri lipicioase.

 • Card de netezire inclus pentru aplicare uşoară

  Utilizaţi cardul de netezire inclus pentru a îndepărta uşor bulele de aer care este posibil să fi rămas sub folia de protecţie în timpul aplicării.

 • Adeziune statică pentru aplicare şi îndepărtare uşoară

  Deoarece elementele de protecţie pentru ecran funcţionează utilizând adeziunea statică, acestea sunt uşor de aplicat, repoziţionat şi îndepărtat fără a lăsa niciun reziduu lipicios pe ecranul dispozitivului dvs.

 • Cârpă fără scame inclusă pentru a curăţa suprafaţa dispozitivului dvs.

  Nu strângeţi praful sub noul dvs. element de protecţie pentru ecran! Utilizaţi cârpa fără scame inclusă pentru a curăţa perfect suprafaţa dispozitivului dvs. înainte de a aplica folia.

 • Vizionare clară, intensă, din orice unghi

  Diferenţa este clară – foliile noastre protecţie ecran nu vor distorsiona afişajul IPS revoluţionar, astfel încât să vă puteţi bucura de imagini clare, transparente, vii din orice unghi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa