Smartphone

  Smartphone

  Delicat cu ochii

  Îţi prezentăm smartphone-ul Philips X586 care dispune de tehnologia SoftBlue ce nu solicită ochii şi oferă imagini vii, pline de culoare. Camera foto de 13 MP, ecranul HD de 5” şi identificarea prin amprentă îţi vor oferi divertisment. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Delicat cu ochii

 • SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  Organizaţi-vă viaţa mai bine şi păstraţi-vă contactele separate prin utilizarea a 2 numere de telefon diferite. Cu SIM dual, nu trebuie să purtaţi două telefoane.

 • Fotografii de calitate cu ajutorul camerei de 13 megapixeli cu focalizare automată, cu bliţ

  Fotografii de calitate cu ajutorul camerei de 13 megapixeli cu focalizare automată, cu bliţ

  Bucură-te de uimitoarea cameră de 13 megapixeli a telefonului mobil Philips, care oferă o calitate desăvârşită a imaginii. În plus, dă o notă aparte fotografiilor tale cu ajutorul unei game fantastice de efecte creative. Datorită diferitelor moduri de fotografiere, cum ar fi retuşarea automată a feţei, efecte de machiaj, imagistică High Dynamic Range (HDR), panoramic şi fotografiere continuă, eşti la un clic distanţă de a deveni un geniu fotograf.

 • Acces pe bază de amprentă la aplicaţiile personale

  Autentificarea inteligentă prin amprentă restricţionează accesul la telefonul mobil Philips şi la datele acestuia, permiţându-ţi doar ţie să le utilizezi – folosind amprenta unică. Nu trebuie decât să îţi înregistrezi amprenta prin intermediul senzorului de amprentă încorporat în telefon. Printr-o glisare rapidă cu degetul, sistemul îţi va verifica identitatea şi îţi va permite utilizarea exclusivă a telefonului şi a funcţiilor şi aplicaţiilor sale uimitoare.

 • Experienţă excelentă de navigare cu Dual 4G (TDD-LTE/FDD-LTE)

  Telefonul mobil Philips încorporează radio 4G în modul dual, care îţi permite să utilizezi internetul mobil la viteze ameţitoare în reţelele TDD-LTE şi FDD-LTE. Acum te poţi bucura de o acoperire LTE mai largă cu un singur telefon.

 • 16 GB memorie încorporată şi 2 GB RAM pentru o experienţă excelentă

  Telefonul tău mobil Philips vine cu o memorie încorporată de 16 GB, pentru a putea să iei mai multe cu tine în mişcare. Având o capacitate mare de stocare, disponibilă pentru nevoile tale în continuă dezvoltare, beneficiezi de mai mult spaţiu pentru aplicaţiile şi fotografiile tale preferate şi documentele importante. Memoria de 2 GB ROM îţi permite să te bucuri de o performanţă perfectă în timpul liber, atunci când te joci sau vizionezi filme.

 • Tehnologie cu LED-uri SoftBlue care este delicată cu ochii şi oferă culori uimitoare

  Conceput pentru tine, telefonul mobil Philips Brilliance dispune de tehnologie cu LED-uri SoftBlue, care este delicată cu ochii şi oferă imagini uimitoare, pline de culoare. Tehnologia SoftBlue foloseşte o tehnologie inteligentă pentru a reduce undele de lumină albastră dăunătoare, fără a afecta culoarea sau imaginea afişajului.

 • Afişaj de 5" HD IPS pentru detalii bogate de vizualizare

  Telefonul tău mobil Philips este echipat cu un afişaj impresionant de 5" de înaltă definiţie, care oferă culori cu adevărat vibrante şi detalii de o fineţe superioară. Tehnologia IPS asigură o vizualizare excelentă din orice unghi, în timp ce culorile vibrante şi imaginile vii redau o experienţă amplă de vizualizare. În plus, navigarea pe ecranul lat este rapidă şi fără efort. Fie că accesezi site-urile preferate, fie că urmăreşti ultimele fotografii sau clipuri video, ecranul de 5" îţi oferă imagini de neegalat chiar şi în timp ce te deplasezi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa