sistem audio wireless multiroom

  sistem audio wireless multiroom

  O singură atingere ca să redai muzica în orice cameră

  Sistemul muzical izzy Philips redă muzică prin Bluetooth, CD/USB şi FM. Cu atingerea unui buton, muzica de la smatphone, CD/USB şi posturile radio va fi redată simultan către orice difuzor izzy, în orice cameră. Configurare simplă, fără router, parolă sau aplicaţie. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

sistem audio wireless multiroom

montare pe perete, CD, MP3-CD, USB, FM, Bluetooth®, cu MULTIPAIR BM50B/10 Caută produse similare

O singură atingere ca să redai muzica în orice cameră

 • Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW

  Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW

  MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3

  USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3

  Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta comenzile Balans, Clar, Puternic, Cald şi Luminos pe care le puteţi utiliza pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică redat.

 • Grupează până la 5 boxe izzy cu izzylink™, pentru distracție în mai multe camere

  Grupează până la 5 boxe izzy cu izzylink™, pentru distracție în mai multe camere

  izzylink™ este o tehnologie wireless care utilizează standardul IEEE802.11n pentru a permite conectarea mai multor boxe în vederea formării unei reţele wireless. Reţeaua conectează până la cinci boxe, fără a necesita router, parolă Wi-Fi sau o aplicaţie mobilă pentru dispozitive inteligente pentru configurare. Poţi adăuga cu uşurinţă boxele izzy la reţea, pentru a te bucura de muzică redată simultan în camere diferite. Fiecare boxă poate fi în continuare comutată cu o singură atingere de la modul singular pentru uz individual la modul grup pentru muzică în mai multe camere.

 • O singură atingere pentru a configura izzylink™ fără router, fără parolă şi fără aplicaţii

  O singură atingere pentru a configura izzylink™ fără router, fără parolă şi fără aplicaţii

  Nu este nevoie de router, de parolă sau de aplicaţii pentru configurare. Apasă prelungit butonul „GROUP” (GRUP) de pe două boxe pentru configurarea iniţială. Repetă pentru a adăuga a 3-a, a 4-a sau a 5-a boxă. Fiecare apăsare prelungită pe butonul „Group” (Grup) adaugă pe rând câte o boxă. Muzica în mai multe camere nu a fost niciodată mai uşor de obţinut. După finalizare, reţeaua izzylink™ va fi memorată chiar şi la scoaterea din priză a boxei.

 • Redă melodiile preferate de pe CD, FM sau USB prin izzylink™

  Redă melodiile preferate de pe CD, FM sau USB prin izzylink™

  izzylink™ îţi permite să redai wireless toate sursele de muzică și aplicațiile preferate de pe smartphone, tabletă sau computer, CD-uri, posturi de radio FM, USB, Audio-in în toate camerele.

 • Redă muzică wireless într-o singură cameră prin Bluetooth

  Redă muzică wireless într-o singură cameră prin Bluetooth

  Boxa Philips izzy îţi permite să redai toată muzica preferată de la telefon, tabletă sau computer, indiferent de aplicaţia de muzică sau de radio utilizată.

 • Schimbă boxa principală din grup cu o singură atingere

  Schimbă boxa principală din grup cu o singură atingere

  În fiecare grup izzylink™, orice boxă individuală poate fi boxa principală, transmiţând muzica spre celelalte boxe. Când vrei să preiei inițiativa pentru a partaja propria ta muzică, apasă pe butonul Bluetooth al boxei din camera ta şi partajează instantaneu muzica de pe dispozitivul tău. Celelalte difuzoare din acelaşi grup izzylink™ vor reda sincronizat aceeaşi muzică în acelaşi timp. Partajarea de muzică între voi este extrem de simplă.

 • Transferă muzică instantaneu între 2 dispozitive cu MULTIPAIR

  Sincronizează simultan 2 dispozitive inteligente, pentru a putea reda muzică de pe orice dispozitiv doreşti, fără dificultăţile implicate de desincronizare şi resincronizare. Pentru a reda o melodie pe alt dispozitiv, mai întâi trebuie să întrerupi redarea pe dispozitivul iniţial şi apoi să începi redarea unei noi melodii pe alt dispozitiv, pentru ca acesta să preia redarea. Este o funcţie perfectă pentru a partaja muzică cu prietenii, la petreceri sau pentru a reda diverse melodii stocate pe diferite dispozitive. Permite membrilor familiei şi prietenilor să-şi sincronizeze dispozitivele cu al tău simultan, pentru a putea face schimb de muzică foarte uşor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa