Televizor subţire Razor 4K dotat cu Android TV™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8901_12/65pus8901_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Televizor subţire Razor 4K dotat cu Android TV™

  LED TV curbat 4K dotat cu Android TV

  Philips AmbiLux este apogeul cunoştinţelor noastre despre Ambilight. Priveşte cu uimire în timp ce acţiunea de pe ecran prinde viaţă pe peretele tău, cu o proiectare armonioasă a culorii şi mişcării. Este o lume captivantă de care te vei bucura în fiecare zi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

AmbiLux Televizor subţire Razor 4K dotat cu Android TV™

164 cm (65"), LED TV 4K Ultra HD, Quad Core, 16 GB, extensibili, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8901/12 Caută produse similare

LED TV curbat 4K dotat cu Android TV

cu proiectare Ambilight

 • Dezlănţuie puterea Quad Core cu Android integrat

  Procesorul Philips Quad Core întâlneşte puterea Android pentru a-ţi oferi o experienţă de joc captivantă. Iar având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv.

 • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Televizorul Ultra HD are o rezoluţie de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Datorită celor peste 8 milioane de pixeli şi tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obţine cele mai bune imagini, indiferent de conţinutul original. Bucură-te de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, de contrast superior şi de mişcare naturală şi detalii fără cusur.

 • Pixel Precise Ultra HD: descoperă o calitate vie a imaginii UHD

  Frumuseţea televizorului 4K Ultra HD constă în savurarea fiecărui detaliu. Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteşte orice imagine de intrare în rezoluţie UHD excepţională pentru ecranul tău. Bucură-te de imagini în mişcare line şi clare, cu contrast excepţional. Descoperă un negru mai intens, alb mai strălucitor, culori vii şi tonuri de piele naturale - de fiecare dată şi de la orice sursă.

 • Simte ritmul, aşa cum Ambilight îţi urmează muzica

  Simte ritmul, aşa cum Ambilight îţi urmează muzica

  Muzica şi Ambilight au fost create unele pentru altele. Indiferent că transmiţi muzică redând o melodie prin USB sau pur şi simplu te uiţi la un canal de muzică – Ambilight te va urma îndeaproape şi va reacţiona la dinamica muzicii. Pentru a te binedispune, alege dintr-o varietate de presetări colorate sau pur şi simplu alege modul de redare aleatorie pentru petrecere. Ţine-o tot aşa!

 • Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a-ţi aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. 16 GB de memorie extensibilă înseamnă că există suficient spaţiu pentru conţinutul tău preferat şi pentru a instala mai multe aplicaţii.

 • Descoperă noul conţinut pe baza stilului tău de vizionare

  Descoperă noul conţinut pe baza stilului tău de vizionare

  Televizorul Philips Smart şi Android îţi oferă recomandări personalizate, astfel încât să poţi găsi conţinutul pe care doreşti să-l urmăreşti cu efort minim. Cauţi ceva anume? O facilitate puternică de căutare a conţinutului (oferită de Google) te ajută să localizezi anumite emisiuni TV, filme, a numiţi actori sau chiar aplicaţii şi jocuri.

 • Proiecţie Ambilight: Dinamism care te va mişca

  Unele filme te impresionează, dar Ambilight Projection duce totul la un nivel complet nou. Haloul său înconjoară televizorul, proiectând perfect ceea ce se petrece pe ecran pe peretele din spatele acestuia. Tehnologia este precisă şi generează claritate superioară, culori vii şi contrast suprem pentru a crea o experienţă copleşitoare, cu adevărat unică.

 • Invită Ambilight + hue în camera ta de zi

  Iţi place foarte mult experienţa Ambilight şi vrei să depăşeşti limitele? Invită hue în viaţa ta. Cu sistemul Ambilight + hue opţional, poţi lăsa minunea Ambilight să-ţi invadeze spaţiul şi întreaga viaţă.

 • Finisaje: un televizor care arată pe cât de bine funcţionează

  Casa ta îţi reprezintă stilul. Am ales culori şi finisaje subtile şi sofisticate şi le-am combinat cu materiale autentice, de calitate, pentru a crea designuri de televizor care se potrivesc perfect cu interiorul casei tale.

 • Suportul Bladewire: luminozitate meşteşugită

  Proiectanţii noştri au realizat cu grijă fiecare detaliu din noul nostru AmbiLux, până la cele mai mici amănunte. Produs din crom lustruit de înaltă calitate, acesta constituie o fundaţie la fel de sofisticată şi de neconvenţională ca televizorul căruia îi asigură sprijin.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa