1

Android TV OLED 4K UHD extrem de subţire

  -{discount-percentage}%
  • KA
  • KA
  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65oled873_12/65oled873_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Android TV OLED 4K UHD extrem de subţire

  Android TV OLED 4K UHD extrem de subţire

  Televizorul OLED premiat de 55 de inch de la Philips este disponibil acum la dimensiuni de 65 inch. Amplifică-ţi experienţa de divertisment cu procesorul său P5 puternic, care asigură perfecţiune a sursei, claritate, culori, contrast şi mişcare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Android TV OLED 4K UHD extrem de subţire

Televizorul OLED premiat de 55 de inch de la Philips este disponibil acum la dimensiuni de 65 inch. Amplifică-ţi experienţa de divertisment cu procesorul său P5 puternic, care asigură perfecţiune a sursei, claritate, culori, contrast şi mişcare. Vezi toate beneficiile

OLED 8 series Android TV OLED 4K UHD extrem de subţire

Televizor Ambilight de 164 cm (65"), Picture Performance Index 4100, HDR perfect WCG 99 %, P5 Perfect Picture Engine 65OLED873/12 Caută produse similare

Android TV OLED 4K UHD extrem de subţire

cu Ambilight pe 3 laturi

 • Ambilight. Duce emoţia dincolo de ecran.

  Ambilight. Duce emoţia dincolo de ecran.

  Cu Philips Ambilight, filmele şi jocurile sunt mai captivante. Muzica primeşte un spectacol de lumini. Iar ecranul va părea mai mare decât este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiectează culorile de pe ecran pe pereţi şi în cameră, în timp real. Obţii iluminare ambientală perfect sincronizată. Şi încă un motiv să-ţi iubeşti televizorul.

 • Televizor OLED. Aceasta este senzaţia de realism.

  Televizor OLED. Aceasta este senzaţia de realism.

  Cu un televizor OLED Philips, fiecare scenă pare impresionant de reală. Pixelii individuali pot fi estompaţi sau opriţi, oferind nuanţe mai intense de negru, culori vii şi contrast uimitor. Chiar şi detaliile din umbre şi zonele luminoase sunt reproduse cu precizie. De asemenea, beneficiezi de un unghi de vizionare mai larg şi, graţie procesorului Philips, de o mişcare extraordinar de fluidă.

 • Procesor Philips P5. Indiferent de sursă, întotdeauna perfecţiune.

  Procesor Philips P5. Indiferent de sursă, întotdeauna perfecţiune.

  Philips P5 Perfect Picture Engine oferă o imagine la fel de superbă precum conţinutul care îţi place. Detaliile au simţitor mai multă adâncime. Culorile sunt vii, iar tonurile pielii arată natural. Contrastul este atât de clar încât vei simţi toate detaliile. Iar mişcarea este atât de lină, încât nu vei pierde niciodată din vedere mingea, indiferent de cât de rapid este jocul.

 • Contrastul, culoarea şi claritatea supreme cu HDR Perfect

  Contrastul, culoarea şi claritatea supreme cu HDR Perfect

  High Dynamic Range Perfect oferă o experienţă senzorială care captează bogăţia originalului şi însufleţirea conţinutului. Beneficiază de zone luminoase mai strălucitoare, contrast deosebit şi culori vii, aşa cum a intenţionat regizorul.

 • Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips. Şi mai multe beneficii.

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips. Şi mai multe beneficii.

  Treci dincolo de programele TV tradiţionale cu Magazinul Google Play şi Galeria de aplicaţii Philips. Beneficiază de nenumărate filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri online. Şi mai multe beneficii.

 • Certificat UHD Premium. O plăcere pentru ochi.

  Certificarea Ultra HD Premium a televizorului OLED Philips este promisiunea unei imagini 4K UHD incredibil de realiste pentru conţinutul care îţi place. Vei fi captivat(ă) de un nivel mai ridicat de luminozitate şi contrast şi de o gamă de culori mai largă, care oferă milioane de nuanţe subtile. Conţinutul HDR pe care îl vizionezi va prinde viaţă cu adâncime şi detalii mai realiste.

 • Cufundă-te în nuanţe intense de negru cu televizorul OLED cu Perfect Contrast

  Cufundă-te în nuanţe intense de negru cu televizorul OLED. Pixelii organici emiţători de lumină oferă cele mai intense tonuri de negru graţie abilităţii lor unice de a se stinge complet - niciun pic de lumină nu este emisă de pixel şi nu trece prin acesta. Aceasta conferă ecranului o gamă uriaşă de contrast, aducând la viaţă nuanţe şi culori într-un mod pe care tehnologia televizoarelor LED nu îl poate egala.

 • Auzi fiecare detaliu cu DTS HD Premium Sound

  DTS HD Premium Suite asigură procesare audio de vârf pentru sunet mai bun de la boxe. Păstrând puritatea conţinutului original, veţi beneficia de o experienţă captivantă a sunetului, un bas profund şi dialog extrem de clar fără nicio fluctuaţie, decupare sau distorsiune.

 • Tehnologie Philips Triple Ring pentru sunet puternic îmbunătăţit

  Cu tehnologia avansată Philips Triple Ring, mişcarea difuzoarelor în subwoofere este mai accentuată. Mai multă mişcare înseamnă mai multă putere, aşa că vei beneficia de sunet puternic chiar şi de la un televizor Philips cu design subţire.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.
 • Funcţionalitatea sa depinde de aplicaţiile ChromeCast încorporate şi de dispozitivele inteligente. Pentru mai multe detalii, vizitează paginile produselor cu ChromeCast încorporat.
 • Asistentul Google integrat va fi oferit ca actualizare de software pentru televizoarele Android din 2018.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa