Lămpi pentru vehicule
Faruri
Tip de lampă: H4 Pachet de: 1 bec pentru faruri auto

X-tremeVision

bec pentru faruri auto

  X-tremeVision

  bec pentru faruri auto

  Duceţi performanţa la x-trem

  Philips X-tremeVision sunt printre cele mai luminoase becuri auto pe care le poţi cumpăra. Depăşesc ca strălucire majoritatea becurilor auto, cu până la 130% mai multă luminozitate şi cu o lungime superioară a fasciculului. Aşa că vei vedea mai departe, vei reacţiona mai rapid şi vei conduce mai sigur. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

X-tremeVision bec pentru faruri auto

Tip de lampă: H4, Pachet de: 1, 12 V, 60/55 W, Mai multă lumină 35038830 Caută produse similare

Ambalajul cu design nou de la Philips

philips-change-package

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Duceţi performanţa la x-trem

Lumină cu până la 130% mai intensă

 • Lumină semnificativ mai albă, pentru a îmbunătăţi confortul şi siguranţa

  Lumină semnificativ mai albă, pentru a îmbunătăţi confortul şi siguranţa

  Lumina albă intensă (3.500 K) este semnificativ mai albă decât cea a farurilor standard. Tehnologia patentată Gradient Coating™ de la Philips produce o lumină mai puternică. Prin urmare, te poţi bucura una dintre cele mai intense performanțe de iluminare şi de o experienţă de conducere pe timpul nopții extrem de confortabilă.

 • Siguranţă pentru întreaga durată de viaţă, pentru ca tu să poţi vedea şi să fii văzut

  Siguranţă pentru întreaga durată de viaţă, pentru ca tu să poţi vedea şi să fii văzut

  Fiecare defect potenţial al unei piese de schimb este un risc pentru tine şi pentru vehiculul tău. Acest lucru este în special adevărat pentru faruri. Fiecare far defect reduce vizibilitatea şi siguranţa pentru tine şi pentru traficul de pe sensul opus. Philips X-tremeVision este optimizat pentru o durată de viaţă îndelungată şi fiabilă. Astfel ca tu să poţi vedea şi să fii văzut pentru mai mult timp decât cu oricare altă lampă de performanţă ridicată.

 • Performanţa înseamnă mai multă vizibilitate şi o durată de viaţă mai îndelungată

  Performanţa înseamnă mai multă vizibilitate şi o durată de viaţă mai îndelungată

  Farurile Philips X-tremeVision sunt concepute pentru performanţe excelente, producând lumină cu până la 130% mai intensă, fără a compromite durata de utilizare. Cu până la 450 de ore*, durata de utilizare a lămpilor Philips X-tremeVision este considerabil mai mare decât cea a soluţiilor de la concurenţă din categoria cu lumină suplimentară. (*H4 şi H7 testate la tensiune standard de 13,2 V)

 • Vezi mai departe şi reacţionezi mai rapid, cu 130% mai multă luminozitate

  Vezi mai departe şi reacţionezi mai rapid, cu 130% mai multă luminozitate

  Iluminatul perfect este extrem de important la distanţă - de obicei între 75 și 100 de metri în faţa vehiculului. Cu becurile auto Philips X-tremeVision poţi vedea cu până la 45 de metri mai departe, oferindu-ţi un timp de reacţie cu 2 secunde mai lung. Philips X-tremeVision îţi amplifică vizibilitatea cu până la 130% la drum. Acest lucru te ajută să recunoşţi obstacole şi orice pericole potenţiale mai devreme decât cu orice altă lampă cu halogen.

 • Unul dintre cele mai strălucitoare becuri, pentru o performanţă excelentă a iluminatului

  Unul dintre cele mai strălucitoare becuri, pentru o performanţă excelentă a iluminatului

  Cu geometria sa cu filament de înaltă precizie optimizat, cu umplere cu gaz de presiune ridicată de până la 13 bari, acoperire de înaltă precizie şi sticlă de cuarţ UV de calitate înaltă, farurile Philips X-tremeVision stabilesc un nou reper în iluminatul auto. Acestea sunt concepute pentru performanţă desăvârşită şi vizibilitate fără compromisuri.

 • Cele mai sigure faruri, cu utilizare legală pe drum

  Cele mai sigure faruri, cu utilizare legală pe drum

  Philips X-tremeVision este, de departe, cel mai sigur, mai simplu şi mai eficient mod de actualizare a farurilor maşinii dvs., care respectă parametrii legali. Acestea sunt complet certificate ECE.

 • Calitate şi performanţă excepţionale ale fasciculului

  Cu o combinaţie de vizibilitate mai ridicată şi temperatură de culoare crescută, Philips X-tremeVision are una dintre cele mai bune performanţe ale fasciculului din segmentul becurilor cu halogen.

 • Contrast minunat pentru un condus confortabil

  Temperatura crescută a culorii farurilor Philips X-tremeVision (disponibile în versiuni H1, H4 şi H7) permite ochilor să focalizeze mai bine şi să perceapă mai bine contrastele la distanţe mari. Astfel, condusul după lăsarea întunericului devine o experiență mult mai confortabilă și mai sigură.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa