Lămpi pentru vehicule
Semnalizare şi iluminare de interior
Lumini interior şi semnalizare convenţionale

WhiteVision

Lumini interior şi semnalizare convenţionale

  WhiteVision

  Lumini interior şi semnalizare convenţionale

  Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

  Philips WhiteVision adaugă un aspect Xenon alb intens lămpilor de poziţie ale vehiculului, pentru o experienţă de condus premium pe timp de noapte. Graţie luminozităţii crescute, cu lumină semnificativ mai albă, este combinaţia perfectă de stil şi siguranţă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

WhiteVision Lumini interior şi semnalizare convenţionale

Tip de lampă: T4W, Pachet de: 2, 12 V, 4 W 12929NBVB2 Caută produse similare

Ambalajul cu design nou de la Philips

philips-change-package

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

Efect de Xenon alb intens

 • Utilizare 100% legală pe drum, lumină albă intensă 100%

  WhiteVision este certificată ECE şi este prima lampă cu lumină albă intensă, cu utilizare legală pe drum. Vă oferă o vizibilitate desăvârşită fără a compromite siguranţa prin orbirea vehiculului din faţă.

 • Cu 60% mai multă vizibilitate, pentru a maximiza claritatea

  Un randament de iluminare îmbunătăţit cu 60% îţi permite să fii văzuţi mai clar de ceilalţi participanţi la trafic. Îmbunătăţeşte siguranţa, oferindu-ţi mai mult timp să reacţionezi la posibile pericole de pe drumul din faţă.

 • O experienţă de condus premium cu efect Xenon alb intens

  Depăşind performanţa oricăror becuri auto cu lumină albastră de pe piaţă, lămpile Philips WhiteVision sunt alegerea potrivită pentru şoferii care doresc să conducă elegant fără să compromită siguranţa. Dispunând de culoarea temperaturii farurilor Xenon şi de un soclu alb elegant, WhiteVision este evoluţia supremă pentru lămpile dvs. de interior şi semnalizare. Tehnologia de acoperire de a 3-a generaţie patentată de la Philips este o capodoperă revoluţionară.

 • Cea mai bună durată de viaţă din clasa sa pentru mai multă plăcere de conducere

  Farurile cu lumină de semnalizare Philips WhiteVision (disponibile în versiuni H1, H3, H4, H7, T4W şi W5W) sunt concepute să dureze. Acestea oferă o durată de viaţă lungă şi fiabilă de 450 de ore*. Aceasta este semnificativ mai ridicată decât în cazul ofertelor concurenţei. Acest lucru are drept rezultat mai puţine înlocuiri şi un raport calitate-preţ mai bun.

 • Fascicul precis cu 40 % lumină mai albă

  Cu până la 3700 de grade Kelvin şi cu o lumină albă intensă, farurile Philips WhiteVision luminează drumul din faţă cu un fascicul alb precis, care elimină instantaneu întunericul. Fasciculul premium, pentru o experienţă de condus premium.

 • Contrast mai mare pentru vizibilitate îmbunătăţită şi conducere mai sigură

  Lumina albă maximă într-o lampă de poziţie sau stop oferă un contrast mai mare pentru ca vehiculul dvs. să se distingă de celelalte, astfel încât să vă puteţi bucura de o experienţă de condus mai confortabilă.

 • Philips este furnizorul tuturor producătorilor importanţi de vehicule

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

 • Efect Xenon alb pentru un aspect de ultimă generaţie

  WhiteVision oferă vehiculului dvs. aspectul premium de ultimă generaţie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa