1
Lămpi pentru vehicule

X-tremeUltinon LED

lampă auto de interior

  X-tremeUltinon LED

  lampă auto de interior

  Mai luminoase şi mai elegante

  Cu lămpile cu LED Philips T10 pentru iluminat interior, luminoase, elegante şi durabile, nu îţi vei mai pierde niciodată cheile. Lumina albă caldă puternică, de 4000 K, luminează interiorul maşinii, fără a-ţi obosi ochii. Elementele de prindere ceramice asigură rezistenţa la căldură. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

X-tremeUltinon LED lampă auto de interior

LED-T10 [~W5W], Număr de becuri: 2, 12 V, lumină albă caldă de 4000 K, Performanţă CeraLight 127994000KX2 Caută produse similare

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Mai luminoase şi mai elegante

Proiectează-ţi interiorul cu lumini LED mai puternice

 • Lămpi interioare luminoase pentru a vedea totul în maşină

  Indiferent că e vorba de telefon, de chei sau de un copil care nu îşi găseşte pantoful, la un moment dat am căutat cu toţii ceva într-o maşină slab iluminată. Cu lămpile de interior cu LED de la Philips, beneficiezi de o lumină caldă, puternică şi uniform distribuită. Aşa că, următoarea dată când cauţi ceva în portbagaj, în torpedo sau pe podeaua maşinii, vei putea vedea exact ce faci şi vei găsi orice cu uşurinţă.

 • Înnoieşte-ţi luminile, modernizează-ţi stilul

  Iluminatul interior nu se rezumă doar la funcţionalitate şi confort, ci contribuie şi la aspectul estetic. Înnoieşte-ţi luminile interioare cu o lumină caldă mai puternică sau cu un efect de lumină naturală de zi. Aşa că următoarea dată când vei deschide portbagajul sau vei activa iluminarea tabloului de bord, vei putea face aceasta cu ceva mai mult stil. Maşina ta îţi exprimă personalitatea, aşa că fă o declaraţie de stil cu lămpile interioare cu LED de la Philips.

 • Lumini puternice pentru interiorul autoturismului

  Indiferent că este vorba de lămpi de plafon sau de lectură, pentru torpedo sau portbagaj, cerinţele şi gusturile tale în materie de iluminat pot să difere. Pentru interiorul autoturismului, poţi să alegi dintr-o varietate de lămpi cu LED Philips X-tremeUltinon pentru vizibilitate superioară şi stil îmbunătăţit. Alege între lumina albă caldă odihnitoare (4000 K), efectul de lumină naturală de zi (6000 K) şi lumina albastră rece (8000 K). Puternică şi elegantă, această lumină îţi va schimba experienţa de condus. Indiferent dacă îţi cauţi telefonul, dacă pasagerii vor să citească dau dacă încerci să găseşti cea mai bună rută până la destinaţie, lumina puternică de interior îţi este de ajutor.

 • Lumini LED durabile şi cu durată mare de viaţă

  Îţi doreşti lumini auto puternice şi elegante. Dar nu vrei să înlocuieşti mereu lămpile defecte. Acesta este unul dintre principalele puncte slabe ale farurilor convenţionale: cu cât lumina este mai puternică, cu atât durata de viaţă este mai mică. La acelaşi nivel de intensitate luminoasă, LED-urile durează mult mai mult, iar luminile LED Philips X-tremeUltinon sunt extrem de durabile. Datorită celor mai recente inovaţii tehnologice, acestea previn deteriorările cauzate de căldură şi vibraţii şi rezistă până la 12 ani. Deoarece majoritatea autoturismelor sunt înlocuite sau modernizate în acest interval, luminile tale noi şi elegante ar trebui să dureze la fel de mult ca maşina.

 • Protecţie ceramică CeraLight împotriva vibraţiilor şi a căldurii

  Tehnologia Philips CeraLight este o carcasă brevetată unică din material ceramic, concepută pentru a izola componentele LED-ului împotriva deteriorărilor produse de căldură şi vibraţii. Această inovaţie protejează lampa împotriva defectării premature. O lampă T10 echipată cu CeraLight este construită să dureze, asigurând şoferilor o lumină care rezistă mai mult.

 • Lumini auto Philips la cel mai ridicat nivel de calitate

  Luminile avansate tehnologic de la Philips sunt renumite de peste 100 de ani în industria auto. Produsele Philips care îndeplinesc cerinţele de calitate din industria auto sunt concepute şi dezvoltate urmând procese stricte de control al calităţii (inclusiv normele ISO aplicabile), rezultatul fiind standarde de producţie constant ridicate. Principalii producători de maşini aleg lămpile Philips, deoarece atunci când cumperi Philips, cumperi calitate. Beneficiezi de lumină strălucitoare şi puternică şi de o performanţă precisă a fasciculului. Obţii un stil sofisticat. Şi te bucuri de un sistem avansat de iluminat cu LED-uri pentru o călătorie mai sigură şi mai plăcută.

 • Instalare simplă şi compatibilitate cu numeroase modele de autoturisme

  Fiind concepute pentru instalare uşoară în vehicule compatibile, şoferii cu experienţă în întreţinere vor putea înlocui cu uşurinţă luminile compatibile.

Vezi toate Specificaţile
 • Utilizarea luminii cu LED cu montare ulterioară pe vehiculele care circulă pe carosabil nu este permisă de lege. Lumileds nu îşi asumă responsabilitatea şi/sau răspunderea.
 • Important: Această lumină cu LED cu montare ulterioară este special proiectată şi destinată exclusiv utilizării off-road, de exemplu, pentru raliuri şi „racetrack”, aşadar trebuie efectuată o verificare tehnică înainte de instalare.
 • Este responsabilitatea ta să te asiguri că utilizarea luminilor cu LED cu montare ulterioară respectă cerinţele legale aplicabile. Concepute pentru piste de raliu și pentru curse. Nu este destinată utilizării pe drumurile publice.
 • Farurile cu LED cu montare ulterioară şi luminile de semnalizare exterioară nu pot fi comercializate în Germania, Spania, Slovacia, Cipru, Marea Britanie,Ţările de Jos, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Letonia, Luxemburg, Malta şi Slovenia.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa