1
Televizor

Philips Android TV™

Televizor inteligent şi puternic

Vezi clipul cu caracteristici Android TV

Divertisment nelimitat simplificat

 

Mai multe filme. Mai multe emisiuni. Mai multe jocuri. Şi o listă de aplicaţii în continuă creştere. Philips Android TV îţi aduce toate acestea şi multe altele.

Gustul tău

Philips Android TV este suficient de inteligent pentru a şti ce-ţi place şi ce nu. Deci, fiecare recomandare pe care o face va fi exact ceea ce sperai.

Ritmul tău

Distrează-te în felul tău. Cu moduri mai inteligente de a căuta, cu moduri mai bune de a te juca şi cu performanţe mai rapide, Philips Smart TV este pregătit exact atunci când eşti şi tu.

Aplicaţiile tale

Cu Google Play, pregăteşte-te pentru o colecţie mereu în creştere de aplicaţii, jocuri, servicii de streaming şi multe altele.

Stilul tău

Cu Philips Android TV, partajarea conţinutului şi controlarea acţiunii sunt deosebit de uşoare. Utilizează telecomanda sau sincronizează-ţi telefonul pentru flexibilitate desăvârşită.
Gustul tău Philips Android TV

Gustul tău 

Smart TV simplificat de Android

 

Este rapid şi uşor să ajungi la ce-ţi doreşti. Meniuri simple arată recomandări intuitive; serialele tale preferate, melodii şi jocuri de top. Cu atât de mult conţinut la îndemână, fiecare meniu a fost conceput în mod inteligent pentru a asigura că petreci mai puţin timp navigând şi mai mult timp privind.

Atât de mulţi oameni, atât de multe interese.
 

Mai multe filme, mai multe ştiri, mai multe jocuri: toate îţi stau la dispoziţie direct de pe canapea. Philips Android TV îţi oferă acces la o gamă variată, în continuă creştere, de aplicaţii adaptate cerinţelor şi stării tale de spirit. Pe lângă magazinul Google Play de pe Android TV, am creat şi unele aplicaţii excelente care îţi vor face viaţa mai plăcută. Urmăreşte ştirile, transmite în flux cele mai recente seriale de succes, vizionează programele TV pe care le-ai pierdut, verifică prognoza meteo sau răsfoieşte pentru a găsi muzica preferată. Iar dacă te simţi puţin copleşit: Philips Android TV îţi vine în ajutor cu sugestii în funcţie de preferinţele tale.

Descoperă aceste aplicaţii populare pe televizor… dar şi multe altele!

YouTube

YouTube

Netflix

Netflix

Google Play

Google Play Movies & TV

Spotify

Spotify

Filmbox live

Filmbox Live

220.ro

220.ro

Sapte Seri

Sapte Seri

Cinetrailer

CineTrailer

* Aplicaţiile terţe sunt oferite în funcţie de disponibilitatea pentru ţara şi modelul respective. Nu suntem responsabili pentru conţinutul şi disponibilitatea aplicaţiilor, iar acestea sunt oferite „ca atare”, fără nicio garanţie de niciun fel, explicită sau implicită. Pot fi necesare abonamente cu plată. Pentru cele mai recente informaţii, te rugăm să contactezi centrul de asistenţă Philips pentru Televizor. Toate numele de produse şi companii sunt mărci comerciale (înregistrate) ale deţinătorilor respectivi. Philips este marcă comercială înregistrată a Royal Philips N.V.

Nu pierde nicio secundă pe Netflix!


Aplicaţia Netflix de pe televizorul Philips îţi permite să alegi dintre mii de emisiuni TV, filme şi seriale. În plus, nu pierde seriale originale Netflix de succes, precum House of Cards, Stranger Things şi Anne with an E! Pentru o prezentare generală completă, accesaţi site-ul Netflix.

Este necesar un abonament la streaming Netflix.

Gustul tău Philips Android TV

Ritmul tău

Performanţă puternică Philips Android TV

Performanţe deosebite

 

Cele mai recente procesoare ale noastre îţi transpun televizorul şi experienţa în realitate. Am mărit puterea tuturor modelelor din gamă, cu procesoarele super-rapide Quad Core şi Hex Core pentru gama Smart TV.

Jocuri Philips Android TV

Jocuri Android cu Ambilight

 

Google Play îţi permite să te bucuri de sute de jocuri pe televizor. Descarcă-le sau transmite-le instantaneu, pentru ore întregi de divertisment la cerere. Cu modul pentru jocuri Ambilight, camera ta va deveni fantezia unui pasionat de jocuri.

Comandă vocală de la distanţă pentru Philips Android TV

Căutare vocală

 

Nu ai chef să tastezi? Pur şi simplu vorbeşte spre telecomanda inteligentă, iar rezultatele vor apărea pe ecranul televizorului. Astfel, îţi poţi controla televizorul cu vocea, pentru a deschide aplicaţii şi pentru multe alte acţiuni. Poţi chiar să utilizezi Căutare vocală¹ de pe telefon sau de pe tabletă cu Aplicaţia Philips TV Remote².

Telecomandă cu tastatură pentru Philips Android TV

Căutare în text

 

Încearcă noul design al telecomenzii Philips cu tastatură. Cu un corp ergonomic neted şi cu taste moi de mari dimensiuni, este comod de ţinut în mână şi incredibil de uşor de utilizat. Datorită tastaturii cu dimensiune normală de pe partea posterioară, poţi tasta orice în Smart TV mai rapid ca oricând.

¹ Disponibilitatea limbii depinde de asistenţa pentru Căutare vocală Google.
² Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, de operator şi de ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi de sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
Gustul tău Philips Android TV

Aplicaţiile tale

O întreagă lume de conţinut
Google Play Store

Prin simpla atingere a unui buton vei reda cele mai recente filme şi seriale de la Netflix, glisând rapid prin filme la cerere sau cucerind lumi în jocuri. Întreg conţinutul pe care ţi-l doreşti, când ţi-l doreşti. Iar cu Ambilight, întreaga experienţă devine mult mai captivantă şi realistă.

Galeria de aplicaţii Philips

În plus faţă de aplicaţiile uimitoare de la Google Play, am creat şi o serie de aplicaţii minunate pentru a-ţi face viaţa mai distractivă. Aplicaţii de recuperare a programelor TV, ştiri, educaţie, streaming şi vreme. Poţi chiar să rulezi mai multe aplicaţii în acelaşi timp.
Partajare conţinut Philips Android TV

Stilul tău

Este o mare familie conectată

 

Mulţumită aplicaţiei Google Cast, este foarte uşor să partajezi conţinut între dispozitive. Totul este perfect conectat, astfel încât dacă vrei să partajezi conţinutul de pe telefon cu televizorul, o poţi face. Vrei să începi un film pe tabletă şi să-l termini pe televizor? Sigur. Dispozitivele se înţeleg perfect între ele.

Aplicaţia Philips TV Remote

Aplicaţia Philips TV Remote

 

Transformă-ţi iPhone-ul, iPadul, telefonul sau tableta Android în telecomandă pentru televizorul Philips. Cu aplicaţia Philips TV Remote, îţi poţi controla televizorul, poţi vizualiza informaţii despre programe şi poţi seta memento-uri de pe dispozitivul portabil. Te vei bucura chiar şi de opţiuni suplimentare de a controla Ambilight. În plus, programele TV selectate pot fi transmise de pe televizor pe dispozitivul portabil, astfel încât să nu ratezi niciun moment.

Google Cast pentru Philips Android TV

Google Cast

 

Cu Google Cast, poţi proiecta wireless filme, emisiuni şi aplicaţii de pe telefon, tabletă sau laptop pe televizorul Philips – fără niciun dispozitiv suplimentar. Descoperă numărul tot mai mare de aplicaţii Cast Ready, care includ acum Netflix, YouTube şi multe altele.