0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Pentru un copil este esențial să experimenteze lucruri de unul singur, pentru a dobândi un sentiment de independență. În acest sens, îți propunem o variantă ideală pentru bebelușii de peste 6 luni: o cană anticurgere pentru bebeluși. Cel mic va putea să bea lichide fără teama de a vărsa pe jos, cu ajutorul unei căni cu pai anticurgere.

  Căni anti-curgere pentru copii mici (9)

  Filtre

  0 Filtre
  Ani

  Căni cu pai

  Produse vizualizate recent

  *Bazat pe un studiu online efectuat în perioada 15.02.2022 – 07.12.2022. Respondenții invitați să participle reprezintă un eșantion reprezentativ de femei cu vârsta cuprinsă între 20-45 de ani, din SUA, Germania, Franța, Regatul Marii Britanii, China, Italia, India, Indonesia, Canada, Arabia Saudită, Africa de Sud, Turcia și EAU. Respondenții sunt mame cu vârsta cuprinsă între 20-45 de ani, cu cel puțin 1 copil cu vârsta 0-5 ani, sau gravide cu primul copil; care folosesc/dețin sau iau în considerare să achiziționeze biberoane, pompe de sân, monitoare pentru bebeluși, cănuțe, suzete și/sau sterilizatoare în următoarele 12 luni.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.