0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Cum mă conectez la sistemul de monitorizare pentru copii Philips Avent?

  Publicat pe 31 August 2022
  Dacă nu ştiţi cum să vă conectaţi la sistemul de monitorizare pentru copii Philips Avent, citiţi instrucţiunile de mai jos:

  Cu ce tip de router Wi-Fi este compatibil sistemul conectat de monitorizare pentru copii Philips Avent?

  Sistemul conectat de monitorizare pentru copii Philips Avent este compatibil cu orice router Wi-Fi de 2,4 GHz şi este singurul interval de frecvenţe cu care produsul este compatibil în acest moment.
   

  Sistemul conectat de monitorizare pentru copii Philips Avent funcţionează fără conexiune la Wi-Fi?

  Da, sistemul conectat de monitorizare pentru copii Philips Avent este dotat cu un afişaj color dedicat de 4,3”, care permite părinţilor să îşi monitorizeze copilul acasă, fără o conexiune de internet prin Wi-Fi.
   

  Care este modul de confidenţialitate al sistemului conectat de monitorizare pentru copii Philips Avent?

  Modul de confidenţialitate îţi permite să dezactivezi temporar feedul live al camerei către aplicaţie. Îţi poţi monitoriza în continuare copilul de la unitatea pentru părinte în modul selectat. Pentru a activa modul de confidenţialitate, apăsaţi tasta pentru mod şi sensibilitate, selectaţi modul de confidenţialitate şi porniţi-l. 
   

  Trebuie să asociez din nou unitatea pentru copil şi aplicaţia dacă doresc să conectez sistemul de monitorizare pentru copii la un alt dispozitiv mobil?

  Numai un singur cont de administrator este autorizat să fie utilizat pentru sistemul de monitorizare, astfel încât asocierea este necesară o singură dată pentru contul de administrator. Cu toate acestea, este posibil să conectaţi sistemul de monitorizare al copilului la telefonul mobil al altei persoane. Dacă doriţi să partajaţi acelaşi acces cu o altă persoană, utilizaţi acelaşi cont de administrator pentru a vă conecta la aplicaţie. Configurarea aplicaţiei pe alt dispozitiv cu un alt cont de conectare va deconecta automat utilizatorul conectat anterior. Dacă nu doriţi ca cealaltă persoană să aibă dreptul de acces complet, invitaţi-o să se conecteze ca utilizator invitat. Există anumite drepturi/limitări pentru un utilizator invitat. Contul de utilizator invitat nu poate accesa notificările push, modifica contul şi înregistra mesaje vocale.

  Câte persoane pot viziona în acelaşi timp transmisia video în direct din sistemul conectat de monitorizare pentru copii Philips Avent?

  Se pot conecta la sistemul de monitorizare pentru copii până la 3 recenzori din aplicaţie şi 1 din unitatea parentală. Puteţi partaja videoclipul din sistemul de monitorizare pentru copii cu alte persoane, trimiţând o invitaţie.
   

  Mi-am pierdut smartphone-ul. Cum pot împiedica străinii să acceseze sistemul de monitorizare pentru copii Philips Avent?

  Conectaţi-vă la aplicaţie de pe alt dispozitiv inteligent şi ştergeţi-vă contul. Dacă eşti singurul administrator, acest lucru va deconecta toţi utilizatorii invitaţi ai aplicaţiei de la sistemul de monitorizare pentru copii. De asemenea, poţi reseta sistemul de monitorizare pentru copii pentru a dezactiva toate conexiunile la dispozitivul pe care l-ai pierdut. Apăsaţi lung butonul de pornire/oprire al unităţii pentru copil timp de 10 secunde pentru a o reseta.
   

  Sistemul conectat de monitorizare pentru copii Philips Avent funcţionează în condiţii de luminozitate scăzută?

  Da, sistemul conectat de monitorizare pentru copii Philips Avent va activa automat viziunea nocturnă de înaltă calitate care vă permite să vă vedeţi copilul în întuneric.
   

  Informaţiile de pe această pagină se aplică următoarelor modele: SCD923/26 .

  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.