1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Cum selectez mărimea potrivită de protector de mamelon Philips Avent?

  Publicat pe 19 December 2022
  Protectorul de mamelon Philips Avent este disponibilă în două mărimi, astfel încât să poţi găsi potrivirea optimă pentru tine. Asigură-te că selectezi mărimea corectă urmând instrucţiunile de mai jos:
   

  Mărimi disponibile pentru protectoarele de mameloane

  Protectorul de mamelon este disponibil în două mărimi diferite. Mărimea standard are un diametru de 21,6 mm, iar mărimea mică are un diametru de 14,9 mm. Diametrul este măsurat la baza protectorului; vezi imaginea de mai jos.
  Notă: Mărimea depinde de dimensiunea sfârcului (mamelonului) şi nu de dimensiunea areolei. Dacă mamelonul are o libertate de mişcare de 2 mm, aceasta este mărimea corectă.

  Notă: dacă ai îndoieli, îţi recomandăm să soliciţi sfatul unui cadru medical pentru a găsi cea mai bună mărime pentru tine.

   

  Cum să verifici dacă ai mărimea corectă

  1. Aplică protectorul peste mamelon
  2. Dacă este centrat corect, trebuie să existe un spaţiu de 2 mm între mamelon şi părţile laterală şi superioară ale formei de mamelon din silicon (vezi imaginea de mai jos)
  Notă: Potrivirea corectă depinde de mărimea sfârcului (mamelonului) şi nu de mărimea areolei.
   
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.