1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Menţinerea sănătăţii în acele ultime săptămâni

   

  Pentru majoritatea viitoarelor mămici ultima parte a sarcinii este cea mai dificilă. Aceste ultime câteva săptămâni pot părea că nu se mai termină niciodată. Corpul tău este supus unei solicitări majore, aşa că activităţi simple de zi cu zi precum legarea şireturilor sau urcatul scărilor pot deveni extrem de anevoioase.

   

  Pregătirea pentru sosirea bebeluşului

   

  Bebeluşul se poate naşte în orice clipă acum. Este esenţial să ai geanta de spital pregătită şi mereu la îndemână. Dacă faci o ieşire de o zi, pune-o în portbagajul maşinii şi asigură-te că partenerul sau membrii familiei au telefonul mobil cu ei în cazul în care trebuie să îi suni!

   

  Foloseşte aceste zile de la sfârşitul sarcinii pentru a bifa ultimele lucruri de pe lista de sarcini de rezolvat. Dacă nu ai făcut încă asta, îţi poţi alege acum preferinţele folosind instrumentul Plan de naştere din aplicaţia Pregnancy+.

  Locuri de evitat

   

  Travaliul fiind acum iminent, vei dori, probabil, să stai mai aproape de casă. Călătoriile lungi cu maşina ar trebui evitate şi nici nu sunt probabil foarte atrăgătoare oricum! Cel mai bine este să găseşti un echilibru între a sta aproape de casă şi a evita plictiseala. Ai putea invita prieteni în vizită sau ai putea căuta ceva nou de făcut în cartierul tău.

   

  Nu uita să ai telefonul la tine şi să îl ţii complet încărcat în orice moment, astfel încât să poţi suna pe cineva de îndată ce apar primele contracţii. Asigură-te că eşti într-o zonă cu acoperire bună, dacă este posibil. Nimeni nu vrea să facă o plimbare la ţară doar ca să constate că au început contracţiile şi nu are semnal la telefonul mobil.

  Ia-o uşor

   

  Cel mai important, ia-o uşor – nu exagera! Nu ridica obiecte grele şi nu rearanja mobila. Înlocuieşte drumeţiile montane cu plimbări de plăcere şi asigură-te că te odihneşti cât mai mult. Travaliul poate să înceapă chiar în seara aceasta, aşa că asigură-te că nu te-ai epuizat în timpul zilei.

   

  Articol scris de Echipa de sănătate şi parenting

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.