0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    retete rapide mic dejun, pranz, cina cu philips aifryer

      Descoperă un meniu delicios pentru mic dejun, prânz și cină. ▶ Folosește Philips Airfryer, pentru mâncare sănătoasă gătită rapid.

      Idei de mâncare sănătoasă și rapidă  pentru mic dejun, prânz și cină 

       

      O alimentație sănătoasă este extrem de importantă pentru un stil de viață echilibrat, acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Însă, pentru a ne menține obiceiurile alimentare sănătoase, este de mare ajutor să ne plănuim meniul în detaliu, să ne rezervăm timpul necesar pentru gătit și să găsim noi idei de mâncare sănătoasă în fiecare zi.  

       

      Mâncarea sănătoasă ne ajută să ne menținem în formă, să avem un sistem imunitar puternic și ne oferă energie pe întreaga durată a zilei.  

       

      Am pregătit un meniu delicios pentru mic dejun, prânz și cină, care să te inspire când vrei să faci mâncare sănătoasă gătită rapid. 

      1. Micul dejun


      Toast cu avocado și ou 


      Începe-ți ziua cu o mâncare sănătoasă dimineața, care să îți ofere nutrienții necesari pentru activitățile tale. Vei avea energie și o senzație de sațietate de durată.  

       

      Ingrediente 

       

      • 2 ouă 
      • 2 felii de pâine prăjită 
      • un avocado copt 
      • o jumătate de lămâie 
      • sare 

       

      Mod de preparare 

       

      Taie fructul de avocado în jumătate și zdrobește-l pentru a obține o pastă. Adaugă suc de lămâie și puțină sare. Unge feliile de pâine cu pasta obținută și adaugă deasupra lor ouăle prăjite în tigaie sau în friteuza Airfryer care prăjește cu aer cald, nu ulei. 

       

      Astfel, te poți bucura de acest fel de mâncare, fără calorii adăugate și cu minimum de grăsimi. Fructul de avocado este cel mai îndrăgit aliment bogat în grăsimi sănătoase pentru organism.  

      reteta toast cu avocado si oua

      2. Prânzul 


      Legume rumenite  

       

      Cu Philips Airfryer, ingredientele sunt gătite perfect de fiecare dată, fără ulei sau cu foarte puțin ulei, iar preparatele sunt fragede la interior și la fel de crocante precum cele prăjite în baie de ulei, însă cu minimum de grăsime. Poți personaliza această rețetă în funcție de legumele preferate. Acest fel de mâncare este ideal pentru un prânz ușor, care să te ajute să îți recapeți puterile. Legumele rumenite se prepară în doar 20 de minute.  

       

      Ingrediente 

       

      • 2 păstârnaci 
      • ½ țelină 
      • 2 cepe roșii (3 dacă sunt mici) 
      • 2 dovlecei 
      • 3 cartofi 
      • 2-3 crenguțe de cimbru proaspăt 
      • 2 lingurițe ulei de măsline 
      • sare și piper 

       

      Mod de preparare 

       

      Curăță păstârnacul, cartofii, țelina și ceapa. Taie păstârnacul, cartofii și țelina în cuburi și ceapa julienne. Taie dovleceii în două, înlătură semințele și apoi taie-i în cuburi. Nu este nevoie să îl cureți de coajă. 

       

      Amestecă legumele tăiate cu cimbru și o lingură de ulei de măsline. Condimentează după gust. 

       

      Adaugă legumele în Airfryer. Setează temperatura la 180 °C. și cronometrul pentru 10-15 minute, timp în care legumele se prăjesc și rumenesc frumos. Datorită tehnologiei unice Philips, aerul fierbinte se răspândește constant, rapid și uniform în tot compartimentul de gătit al aparatului, nemaifiind nevoie să amesteci sau să întorci alimentele. 

       

      Ai obținut astfel un prânz gustos și sănătos! 

      3. Cina


      Creveți Tempura 


      Această rețetă este foarte ușor de preparat, gata în doar 15 minute cu un Airfryer XXL Philips. Delectează-te cu o mâncare sănătoasă de seară care este săracă în calorii, dar cu un gust delicios. Răsfață-te cu creveți Tempura la finalul zilelor încărcate, preparați ușor și fără ulei.  

       

      Ingrediente 

       

      • 500 g creveți albi de Pacific 
      • 65 g făină 
      • 2 ouă 
      • 100 g pesmet panko 
      • 1 lingură ulei de măsline 
      • 1 linguriță sare Kosher 
      • 1 linguriță piper negru măcinat 

       

      Mod de preparare

       

      Curăță bine creveții proaspeți sau decongelează creveții dacă sunt congelați. Într-un castron mic, amestecă făina, sarea și piperul. Într-un castron separat, bate ouăle cu puțină sare. Pregătește pesmetul panko într-un alt castron. Acoperă creveții cu făină condimentată, scuturând excesul, apoi înmoaie-i în ou și, în final, învelește-i într-un strat de pesmet panko.  

       

      După ce ai pregătit creveții, așază-i în compartimentul de gătit al friteuzei Airfryer și toarnă peste ei o lingură de ulei de măsline distribuită uniform. Prăjește creveții timp de 10 minute, apoi agită coșul de gătit al aparatului și mai lasă-i la prăjit încă 5-10 minute la 200°C. 

       

      Poți asezona creveții Tempura cu legumele tale preferate. 

       

      Preparatul tău va avea același gust delicios și crocant pe care îl adori, ca și când ar fi fost gătit în baie de ulei! 

      philips airfryer xxl

      Gătește rapid fără grăsimi 


      Cu aparatul Philips Airfryer XXL poți să gătești acasă mai simplu și de 1,5 ori mai repede decât într-un cuptor obișnuit. Poți pregăti meniuri delicioase pentru întreaga familie, datorită capacității sale de 1,4 kg, și poți avea mâncare sănătoasă la pachet pentru momentele când ești pe fugă. 

       

      Prăjind cu aer cald, nu cu ulei, te bucuri de preparate mai sănătoase cu până la 90% mai puține grăsimi*. Motorul puternic combinat cu tehnologia noastră Twin TurboStar face ca aerul fierbinte să se rotească precum o tornadă puternică, reușind astfel să extragă mai multă grăsime din alimente. 

       

      În doar câteva mișcări obții preparate savuroase fără ulei, care te ajută să ai o alimentație sănătoasă.  

       

      Găsește-ți inspirația cu și mai multe rețete delicioase. Aruncă o privire aici! 

       

      *Comparativ cu prăjirea într-o friteuză tradițională, cu ulei, sau prăjirea în baie de ulei sau la wok. 

      Citește în continuare

      • Pentru bărbați
        Cum sa-ti razi barba in doar 4 pasi

        Cum sa-ti razi barba in doar 4 pasi

        Te gandesti sa-ti razi barba? Cu doar un pic de pregatire vei evita să-ti iriti pielea. Afla cum sa-ti razi barba in 4 pasi simpli.

        Află mai multe
      • Stil de viață
        Munca dupa vacanta: trucuri pentru o revenire usoara

        Munca dupa vacanta: trucuri pentru o revenire usoara

        Dupa saptamani de relaxare

        Află mai multe
        Mai multe:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.