Ce înseamnă acest lucru?

 

Prin bifarea acestei casete, vă daţi acordul ca entităţile grupului Philips să vă poată contacta prin e-mail sau prin telefon (după cum se aplică, în funcţie de detaliile de contact pe care le furnizaţi în acest formular) pentru a vă furniza informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele şi promoţiile Philips, inclusiv informaţii de marketing şi promoţionale care sunt relevante pentru dvs., luând în considerare activităţile şi preferinţele dvs., inclusiv aşteptările pe care le exprimaţi în acest formular.

Informaţiile de marketing şi/sau promoţionale nu vor fi furnizate prin intermediul altor canale digitale şi tradiţionale, cum ar fi aplicaţiile mobile şi site-urile reţelelor de socializare, până când nu v-aţi dat consimţământul separat cu privire la fiecare dintre aceste canale de comunicare.

Pentru a adapta comunicările noastre în funcţie de aşteptările dvs. exprimate în formular, în funcţie de preferinţele şi de activităţile dvs. şi pentru vă a oferi o experienţă mai relevantă şi personalizată, putem analiza sau combina informaţiile dvs. personale.

 

Aceste date pot include:

 

Datele pe care ni le furnizaţi

 

Datele pe care doriţi să le partajaţi cu noi, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, adresa companiei, funcţia deţinută, organizaţia, interesele dvs. în materie de cumpărături, ţara, numărul de telefon şi/sau profilul dvs. de pe reţelele de socializare

 

Datele pe care le obţinem prin interacţiunile dvs. cu Philips

 

Datele despre interacţiunile dvs., cum ar fi participarea la evenimente şi utilizarea canalelor digitale Philips, inclusiv site-urile web, e-mailurile, site-urile reţelelor de socializare şi aplicaţiile. Aceste date pot include adresa dvs. IP, informaţiile colectate prin modulele cookie, informaţii despre interesul dvs. faţă de produse, canalele de comunicare selectate, detalii despre locaţiile, site-urile şi evenimentele la care aţi participat şi/sau ratele dvs. de implicare. Vă puteţi anula consimţământul şi puteţi să vă dezabonaţi de la astfel de comunicări în orice moment, utilizând link-ul „Dezabonare” din orice comunicare de marketing sau contactându-ne de pe pagina de informaţii privind confidenţialitatea Philips (https://www.philips.ro/a-w/politica-de-confidentialitate.html).

Pentru mai multe informaţii, consultaţi informaţiile Philips privind confidenţialitatea Philips, Politica Philips referitoare la fişierele cookie şi Condiţii de utilizare.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.

Accesați un website-ul Philips Healthcare România
Please select the checkbox

Conținutul paginii următoare conține informații destinate exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății, întrucât se referă la produse care se încadrează în categoria dispozitivelor medicale care necesită utilizarea sau intervenția profesioniștilor din sectorul medical.

Ești o persoană care întrunește criteriile de mai sus?