1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Retururi

  Dacă doriți informații despre retragerea aparatelor pentru apneea în somn și a ventilatoarelor vă rugăm vizitați www.philips.com/src-update

  Retururi

  Cum returnez un produs?

  Poți returna produsul în mod gratuit în termen de 14 zile calendaristice de la cumpărare. Pentru a face asta te rugăm să ne pe numărul 031 6300043. Colegii din Callcenter vor plasa o comandă de retur pentru a fi ridicat produsul și vor solicita informațiile necesare pentru a se asigura că procesul de restituire a banilor se încheie cu succes.

   

  Banii îți vor fi rambursați în termen de 14 zile calendaristice, totodată asigură-te că trimiți toate componentele originale. 

   

   

  Aceste informații ți-au fost utile?

  Care sunt condițiile de retur?
  Nu ești total satisfăcut(ă) de achiziția făcută? Nu este nicio problemă. Poți returna comanda în primele 14 zile calendaristice. Produsul trebuie să fie returnat curat și să conțină toate componentele, împreună cu ambalajul original. Mai multe detalii referitoare la politica de retur pot fi găsite pe pagina Termeni si conditii.

  Aceste informații ți-au fost utile?

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.