1
Support

Livrare

Timpul de livrare

Când va fi livrată comanda mea?

Livrăm în România în 1-2 zile lucrătoare. 

Timpul de livrare pentru piesele de schimb se încadrează între 3 și 9 zile lucrătoare, acestea fiind livrate separat pentru că provin din depozite diferite.

Aceste informații ți-au fost utile?

Urmărirea comenzii

Cum urmăresc livrarea comenzii?

După expedierea comenzii, vei primi de la noi un cod Track&Trace pe e-mail. Cu acest cod poți urmări livrarea comenzii. Te rugăm să reții că poți primi mai multe coduri Track&Trace în cazul în care comanda este livrată în mai multe colete.

Dacă nu ești disponibil(ă) la data livrării, curierul va mai incerca o dată să livreze coletul. Dacă nici a doua oara coletul nu este ridicat, acesta va fi trimis inapoi si comanda anulată.

Aceste informații ți-au fost utile?

Am primit numai o parte din comandă
În cazul în care comanda conține mai multe produse sau piese de schimb, aceasta poate fi livrată în mai multe colete separate. Te rugăm să verifici confirmările de expediere deoarece acestea ar trebui să conțină informațiile Track&Trace pentru fiecare expediere în parte. O măsură alternativă este să mai aștepți 2-3 zile pentru a primi și restul comenzii. Dacă în continuare comanda este incompletă, te rugăm să iei legătura cu echipa de Relații cu Clienții

Aceste informații ți-au fost utile?

Opțiuni de livrare

Livrați oriunde?
Livrăm numai în [România].

Aceste informații ți-au fost utile?

Care sunt costurile de expediere?
Toate comenzile beneficiază de livrare gratuită.

Aceste informații ți-au fost utile?