Telecomenzi
Linie de bază
Telecomandă universală 3 în 1 pentru TV/DVD/STB

Telecomandă universală

  TV all

  Telecomandă universală

  Înlocuitor multifuncţional

  Această telecomandă universală este alegerea perfectă dacă vă doriţi maximum de funcţionalitate pentru 3 dispozitive dintr-o selecţie de 6, cu confort optim. Forma ergonomică asigură un control confortabil! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Telecomandă universală

3 în 1 pentru TV/DVD/STB SRU5130/87 Caută produse similare

Înlocuitor multifuncţional

Funcţionează cu peste 1000 de mărci

 • Controlează până la 3 dispozitive dintr-o selecţie de 6

  Controllerul oferă posibilitatea controlării a până la 3 echipamente de divertisment pentru acasă dintr-o selecţie de 6 cu ajutorul unei singure telecomenzi. Prin intermediul bazei de date de coduri IR încorporate, telecomanda poate fi uşor programată pentru a controla aproape orice marcă şi tip de echipament audio/video. O singură telecomandă pentru acţionarea tuturor echipamentelor, fără a mai fi necesară căutarea telecomenzii potrivite!

 • Pregătită pentru utilizare cu echipamente Philips

  Dacă aveţi echipamente Philips, puteţi utiliza telecomanda universală fără a o programa, deoarece toate butoanele sunt pre-programate pentru Philips.

 • Configurare uşoară prin recunoaşterea rapidă a tastelor

  Recunoaşterea rapidă a tastelor ajută la corectarea rapidă şi uşoară a tastelor care nu funcţionează după instalarea mărcii echipamentului dvs. la telecomandă. Apăsaţi tasta timp de 5 sec., orientând telecomanda spre dispozitiv, şi fixaţi tasta după ce dispozitivul a reacţionat.

 • Pentru întrebări şi asistenţă, apelaţi linia de asistenţă URC

  Dacă aveţi o întrebare sau o problemă în legătură cu telecomanda dumneavoastră universală sau dacă există un buton al telecomenzii iniţiale care nu este inclus în biblioteca de coduri încorporată, apelaţi numărul de asistenţă, care este la dispoziţia dumneavoastră 7 zile din 7.

 • Asistenţă URC prin site-ul Web dedicat

  Asistenţă tehnică dedicată pentru telecomanda dvs. prin intermediul căreia codurile pentru toate mărcile sunt disponibile pe site-ul Web Philips URC.

 • Designul ergonomic vă permite un control total

  Forma rotunjită se potriveşte perfect conformaţiei mâinii, pentru o operare naturală, echilibrată şi elegantă.

 • Funcţii grupate, uşor de utilizat

  Funcţiile grupate vă permit să recunoaşteţi cu uşurinţă butoanele de care aveţi nevoie pentru a controla un anumit dispozitiv audio- video. Toate funcţiile dispozitivului sunt grupate pe telecomandă. În plus, partea superioară a telecomenzii este alcătuită din componente de culori diferite (negru, argint, aluminiu, ...) şi din finisaje diferite pentru butoane (negru, argintiu, mat, lucios, ...) pentru identificarea rapidă a butoanelor pentru un anumit dispozitiv audio-video.

 • Baterii incluse pentru utilizare imediată

  Nu mai trebuie să achiziţionaţi baterii ! Puteţi folosi telecomanda imediat!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa