Telecomandă universală

  TV all

  Telecomandă universală

  Configurare rapidă şi uşoară

  Experimentaţi o configurare rapidă şi uşoară cu telecomanda universală Philips cu tehnologia inovatoare SimpleSetup. Cu designul ergonomic şi butoanele bine dimensionate, este uşor de utilizat şi ideală pentru înlocuirea telecomenzilor vechi, pierdute sau stricate! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Configurare rapidă şi uşoară

 • SimpleSetup este o caracteristică inovatoare implementată de Philips

  SimpleSetup este o caracteristică inovatoare implementată de Philips

  Configuraţi-vă telecomanda universală rapid şi uşor cu ajutorul caracteristicii inovatoare SimpleSetup, care necesită doar 3 paşi simpli: 1. Căutaţi codul pentru marca dumneavoastră de dispozitiv şi introduceţi-l în telecomandă 2. Apăsaţi butonul pornit/oprit până când dispozitivul se închide 3. Verificaţi dacă funcţionează toate tastele. Gata!

 • Potrivire naturală pentru mâinile utilizatorului

  Forma telecomenzii se potriveşte perfect conformaţiei mâinii, pentru o operare naturală, echilibrată şi elegantă. În plus, arată excelent!

 • Asistenţă URC prin site-ul Web dedicat

  Asistenţă tehnică dedicată pentru telecomanda dumneavoastră prin intermediul căreia codurile pentru toate mărcile sunt disponibile pe site-ul Web Philips URC.

 • Butoane bine dimensionate pentru a creşte operabilitatea şi fiabilitatea

  Butoane bine dimensionate pe o telecomandă pentru a putea citi eticheta mai bine. În plus, apăsarea butonului devine mai comodă datorită acestor butoane cu design şi dimensiuni speciale.

 • Telecomanda TV perfectă cu toate funcţiile principale

  Telecomanda TV este deosebit de uşor de utilizat, având butoane mari pentru selectarea canalului şi a volumului. Este ideală pentru înlocuirea telecomenzii dvs. stricate sau pierdute.

 • Pregătită pentru utilizare cu echipamente Philips

  Dacă aveţi echipamente Philips, puteţi utiliza telecomanda universală fără a o programa, deoarece toate butoanele sunt pre-programate pentru Philips.

 • Funcţionează cu peste 1000 de dispozitive

  Compatibilitate completă cu peste 1000 de dispozitive.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa