1

Telecomandă universală

  -{discount-percentage}%
  TV all

  Telecomandă universală

  EasyZapper

  O telecomandă universală simplă şi inteligentă pentru comutarea facilă între canalele televizorului dvs. şi receptorului de satelit, pentru decodoarele de cablu sau DVB-T, indiferent de marcă.

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

EasyZapper

O telecomandă universală simplă şi inteligentă pentru comutarea facilă între canalele televizorului dvs. şi receptorului de satelit, pentru decodoarele de cablu sau DVB-T, indiferent de marcă.

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

EasyZapper

Funcţionează cu peste 800 de mărci

Accesaţi direct canalele favorite (4 din 150)

Această telecomandă este prevăzută cu patru taste pentru canale favorite pe care le puteţi transforma în taste cu pictogramele canalelor favorite. Trebuie doar să scoateţi inelul din jurul tastei canalului favorit, să îndepărtaţi folia de protecţie transparentă şi să înlocuiţi autocolantul cu pictograma canalului favorit (dintre cele 150 de autocolante disponibile). Acum puteţi selecta direct canalele favorite.

Designul ergonomic vă permite un control total

Forma rotunjită se potriveşte perfect conformaţiei mâinii, pentru o operare naturală, echilibrată şi elegantă.

Poate copia funcţiile preferate de pe telecomenzile originale

Pentru a avea la dispoziţie 5 funcţii preferate ale telecomenzii originale, puteţi copia semnalele transmise de aceasta. Dacă acestea sunt canalele preferate ale dumneavoastră/copiilor dumneavoastră, puteţi chiar bloca telecomanda astfel încât să nu vadă celelalte canale.

Pregătită pentru utilizare cu echipamente Philips

Dacă aveţi echipamente Philips, puteţi utiliza telecomanda universală fără a o programa, deoarece toate butoanele sunt pre-programate pentru Philips.

Caută automat marca echipamentului dvs.

Punerea în funcţiune a noii dvs. telecomenzi este o simplă problemă de căutare automată a codului compatibil pentru echipamentul dvs.

Asistenţă URC prin site-ul Web dedicat

Asistenţă tehnică dedicată pentru telecomanda dvs. prin intermediul căreia codurile pentru toate mărcile sunt disponibile pe site-ul Web Philips URC.

Înlocuitorul ideal pentru telecomenzi TV Philips defecte

În cazul pierderii sau defectării telecomenzii de la televizorul dvs. Philips, această telecomandă este înlocuitorul ideal. Conţine toate funcţiile televizoarelor Philips, inclusiv funcţiile de bază pentru echipamente Philips VCR şi DVD. Utilizarea acestei telecomenzi este foarte simplă, deoarece are butoanele marcate cu aceleaşi simboluri ca şi telecomanda originală.

Pentru întrebări şi asistenţă, apelaţi linia de asistenţă URC

Dacă aveţi o întrebare sau o problemă în legătură cu telecomanda dumneavoastră universală sau dacă există un buton al telecomenzii iniţiale care nu este inclus în biblioteca de coduri încorporată, apelaţi numărul de asistenţă, care este la dispoziţia dumneavoastră 7 zile din 7.

Controlul la îndemâna dvs.: TV şi decodor

Telecomandă de înlocuire 2 în 1 pentru TV şi decodor (receptoare de satelit, decodoare de cablu şi DTTV). Are două moduri, unul pentru TV şi unul pentru decodor (receptoare de satelit, decodoare de cablu şi DTTV) - după configurarea acestei telecomenzi pentru tipul dvs. de dispozitiv, puteţi controla ambele aparate cu ajutorul acestei telecomenzi unice.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa