Ramă digitală PhotoFrame cu baterie

  Bluetooth

  Ramă digitală PhotoFrame cu baterie

  "..aceasta e mătuşa ta şi cu mine când eram mici"

  Din cauza programului încărcat este uşor să uitaţi care sunt cele mai important persoane din viaţa dvs. Acum, le puteţi păstra în centrul universului dvs. cu Philips PhotoFrame. Această ramă digitală de ultimă generaţie are o baterie reîncărcabilă încorporată cu o durată de 2 ore, pentru a vă permite să navigaţi printre fotografii oriunde, oricând. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ramă digitală PhotoFrame cu baterie

20, 3 cm (8"), Multimedia, Raport de afişare 4:3 SPH8208/10 Caută produse similare

"..aceasta e mătuşa ta şi cu mine când eram mici"

PhotoFrame cu baterie

 • imagen Pro pentru culori clare, vibrante şi naturale ale pielii

  Tehnologia unică de optimizare a imaginilor Philips imagen vă analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim. imagen Pro este o tehnologie mai performantă de optimizare a imaginilor care conţine cele 3 elemente esenţiale de la imagen pentru obţinerea unui nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare şi vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

 • Raport de afişare 4:3 pentru o afişare optimă, fără distorsiuni

  Rama digitală PhotoFrame de la Philips asigură afişarea fotografiilor dumneavoastră la raportul de 4:3, pentru vizionarea optimă a acestora.

 • Staţie uşor de utilizat pentru încărcarea bateriilor

  Această staţie de încărcare a bateriilor are rol de suport, precum şi de staţie de andocare pentru încărcarea bateriilor. Din momentul în care a fost încărcată complet, bateria încorporată a ramei asigură 2 ore de partajare fără cablu a fotografiilor.

 • Comenzi tactile pe rama PhotoFrame

  Comenzile tactile ale ramei PhotoFrame se iluminează instantaneu în timpul operaţiilor, facilitând defilarea prin fotografiile, videoclipurile şi muzica dvs. În modul de vizualizare a fotografiilor, puteţi glisa degetul de-a lungul marginii orizontale tactile, acest lucru permiţându-vă să selectaţi uşor o fotografie nouă dintre miniaturile afişate pe ecran.

 • Transferaţi fotografiile de pe telefonul mobil prin Bluetooth

  Ştim că vă place să faceţi fotografii cu telefonul mobil. Acum puteţi transfera aceste fotografii pe rama digitală PhotoFrame de la Philips prin intermediul Bluetooth, fără adaptoare sau cabluri suplimentare.

 • Prezentare automată de diapozitive din memoria USB sau de pe cardul de memorie

  Prezentările automate de diapozitive pornesc de pe orice unitate de memorie USB sau card de memorie, fiind utile în toate situaţiile în care nu doriţi să pierdeţi timpul copiind fotografiile pe PhotoFrame.

 • Redaţi strălucirea amintirilor vechi cu RadiantColor

  RadiantColor este o tehnologie Philips exclusivă pentru afişarea fotografiilor mai mici în raportul de afişare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afişate într-un ecran incomplet pe laturile întregului ecran, eliminând dungile negre şi distorsiunile raportului de afişare.

 • Afişaj cu pornire/oprire automată la ore prestabilite pentru a economisi energie

  Un cronometru porneşte şi opreşte PhotoFrame la orele selectate de dumneavoastră, reducând consumul de energie în favoarea mediului şi economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie.

 • Ramă digitală PhotoFrame ecologică

  Ramele digitale Philips PhotoFrame sunt concepute şi produse conform principiilor noastre de Design Ecologic, ce au ca scop minimizarea impactului general asupra mediului prin consumul mai redus de energie, eliminarea substanţelor periculoase, greutatea redusă, ambalarea mai eficientă şi optimizarea reciclabilităţii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa