Ramă digitală PhotoFrame cu Bluetooth

  Bluetooth

  Ramă digitală PhotoFrame cu Bluetooth

  "..şi te iubesc chiar mai mult decât te iubeam atunci."

  Pregătiţi-vă să vă îndrăgostiţi din nou! Această Photoframe irezistibilă are un design atrăgător, control tactil şi Bluetooth. Partenerul obligatoriu pentru a păstra vii toate momentele importante! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ramă digitală PhotoFrame cu Bluetooth

26, 4 cm (10, 4"), Multimedia, Raport de afişare 4:3 SPF7010/10 Caută produse similare

"..şi te iubesc chiar mai mult decât te iubeam atunci."

PhotoFrame cu Bluetooth

 • imagen Pro pentru culori clare, vibrante şi naturale ale pielii

  Tehnologia unică de optimizare a imaginilor Philips imagen vă analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim. imagen Pro este o tehnologie mai performantă de optimizare a imaginilor care conţine cele 3 elemente esenţiale de la imagen pentru obţinerea unui nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare şi vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

 • Raport de afişare 4:3 pentru o afişare optimă, fără distorsiuni

  Rama digitală PhotoFrame de la Philips asigură afişarea fotografiilor dumneavoastră la raportul de 4:3, pentru vizionarea optimă a acestora.

 • Prezentare automată de diapozitive din memoria USB sau de pe cardul de memorie

  Prezentările automate de diapozitive pornesc de pe orice unitate de memorie USB sau card de memorie, fiind utile în toate situaţiile în care nu doriţi să pierdeţi timpul copiind fotografiile pe PhotoFrame.

 • Comenzi tactile pe rama PhotoFrame

  Comenzile tactile ale ramei PhotoFrame se iluminează instantaneu în timpul operaţiilor, facilitând defilarea prin fotografiile, videoclipurile şi muzica dvs. În modul de vizualizare a fotografiilor, puteţi glisa degetul de-a lungul marginii orizontale tactile, acest lucru permiţându-vă să selectaţi uşor o fotografie nouă dintre miniaturile afişate pe ecran.

 • Transferaţi fotografiile de pe telefonul mobil prin Bluetooth

  Ştim că vă place să faceţi fotografii cu telefonul mobil. Acum puteţi transfera aceste fotografii pe rama digitală PhotoFrame de la Philips prin intermediul Bluetooth, fără adaptoare sau cabluri suplimentare.

 • Redaţi strălucirea amintirilor vechi cu RadiantColor

  RadiantColor este o tehnologie Philips exclusivă pentru afişarea fotografiilor mai mici în raportul de afişare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afişate într-un ecran incomplet pe laturile întregului ecran, eliminând dungile negre şi distorsiunile raportului de afişare.

 • Economisire de energie prin sistemul de diminuare automată bazat pe detectarea luminii ambientale

  Smart Power Pro este un senzor care porneşte şi opreşte PhotoFrame prin detectarea condiţiilor de lumină ambientală, reducând consumul de energie în favoarea mediului înconjurător, economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie. Vestea cea mai bună este că totul este automat!

 • Ramă digitală PhotoFrame ecologică

  Ramele digitale Philips PhotoFrame sunt concepute şi produse conform principiilor noastre de Design Ecologic, ce au ca scop minimizarea impactului general asupra mediului prin consumul mai redus de energie, eliminarea substanţelor periculoase, greutatea redusă, ambalarea mai eficientă şi optimizarea reciclabilităţii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa