Boxe multimedia 2.1

  Boxe multimedia 2.1

  Sunet uimitor şi stil

  Experienţa la superlativ cu 100 W MPO furnizată de sistemul de boxe SPA9300 vă stă la dispoziţie, mulţumită tweeterelor din Mylar de calitate şi wooferului cu bobinelor cu 6 straturi pentru amplificarea fiecărei bătăi. Carcasa elegantă, din oţel inoxidabil îmbunătăţeşte performanţele.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet uimitor şi stil

 • Dynamic Bass Boost - ascultaţi cel mai adânc şi mai bogat sunet de bas

  Dynamic Bass Boost - ascultaţi cel mai adânc şi mai bogat sunet de bas

  O tehnologie inovatoare care furnizează un sunet de bas incredibil de profund şi de bogat prin intermediul unor boxe compacte. Dynamic Bass Boost subliniază notele de bas din muzică în întreaga gamă de setări ale volumului de la mic la mare – la apăsarea unui singur buton!

 • Tehnologie de amplificare a basului cu control al nivelului

  Designul unic al subwoofer-ului produce un bas mult mai profund şi mai bogat. De asemenea, aveţi posibilitatea de a seta nivelul basului după dorinţă.

 • Difuzor Woofer cu 6 straturi, capacitate mai mare pentru amplificarea basului

  Bobinele de difuzor îmbunătăţite amplifică la maxim basul şi face mai puternică fiecare bătaie.

 • Perfect pentru MP3, PC, TV, CD şi altele

  Conectaţi-vă boxele la toate aparatele. O modalitate excelentă de a vă asculta muzica de pe MP3 player, PC, TV, CD, DVD şi toate echipamentele multimedia.

 • Intrare MP3 directă unică prin RC

  Mulţumită intrării MP3 directe unice de pe telecomandă, aveţi posibilitatea să ascultaţi cu uşurinţă muzică din playerul dumneavoastră MP3. Este suficient să conectaţi ieşirea audio a playerului MP3 la jackul de 3,5 mm de pe telecomandă şi vă veţi putea savura muzica.

 • Tweetere fabricate din mylar pentru un sunet de înaltă definiţie

  Materialul mylar unic al tweeterelor în formă de dom dublu asigură o definiţie incredibilă a sunetului. Muzica prinde viaţă şi filmele se aud aşa cum ar trebui, deoarece întreaga gamă de frecvenţe înalte este reprodusă perfect.

 • Design şi stativ din oţel inoxidabil - performanţă ridicată şi stil

  Carcasa şi stativul elegante ale boxelor sunt realizate din oţel inoxidabil pentru a îmbunătăţi rezistenţa şi aspectul produsului. Un mod elegant de a îmbunătăţi calităţile audio ale boxelor dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa