Boxe multimedia 2.1

  Boxe multimedia 2.1

  Sunet bogat şi puternic

  Ieşirea de 40 W acceptată de tehnologia inovatoare patentată SPD™ cu port de bas oferă tonuri joase şi realiste cu mai puţine distorsiuni. Designul cu 2 căi tweeter + woofer produce frecvenţe ridicate, joase şi medii, maximizând ieşirea cu un sunet mai echilibrat.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet bogat şi puternic

Experienţă audio fără egal

 • Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia cu port de bas Sound Purification Duct (SPD) de la Philips oferă tonuri profunde, pure ale sunetului de bas original. Folosind un material moale SPD pentru procesarea suprafeţei interioare a tubului de bas, amortizarea acustică specială inventată de Philips reduce turbulenţele zgomotelor şi stabilizează frecvenţa de acord. Testele tehnice şi pe consumatorii Philips confirmă faptul că acest amortizor oferă un bas cu o calitate mai pură şi mai puţin colorată.

 • Design cu 2 căi, cu tweeter + woofer

  Design cu 2 căi, cu tweeter + woofer

  O boxă cu două game cu două difuzoare produce frecvenţe înalte de la tweeter şi frecvenţe din gama joasă şi medie de la woofer. Acest design maximizează ieşirea cu un sunet mai echilibrat decât cel de la structura cea mai uzuală, cu o cale, unde un singur difuzor trebuie să producă toate frecvenţele. Deci vă puteţi bucura de acustică mai bună, cu voci clare şi tonuri ridicate alături de basul robust, iar toate acestea la un preţ foarte competitiv, cu această cea mai recentă gamă de boxe Philips.

 • Design de subwoofer cu filtru de bandă, pentru reproducerea fidelă a basului

  Design de subwoofer cu filtru de bandă, pentru reproducerea fidelă a basului

  Cu designul său compact, acest subwoofer cu filtru de bandă are două camere de volum, pentru a crea spaţiu superior pentru aer şi a oferi un sunet de bas mai bun, în general, cu balans mai bun şi cu distorsiuni mai puţine. Energia audio de la difuzorul central este concentrată mai eficient în intervalul dorit de ieşire în frecvenţă, producând o imagine generală a sunetului, care este concentrată mai bine şi reprodusă mai fidel.

 • Tubul de bas mărit accentuează tonurile joase, pentru bas pur şi puternic

  Tubul de bas mărit accentuează tonurile joase, pentru bas pur şi puternic

  Designul tubului de bas este unul dintre elementele cheie din această carcasă de difuzor. Dimensiunea, lungimea, forma şi zona mărită a acestuia au un impact suprem asupra deschiderii arcului de redare în frecvenţă joasă. Designul cu manşon de la Philips este relativ mare, cu un port mai mare, care deschide un amortizor de recepţie mare, astfel încât undele de sunt curg mai lin. Sunetul din aerul recepţionat este mai mic, cu zgomot şi distorsiuni mai puţine, pe care le puteţi întâlni la alte difuzoare. Philips înţelege acustica pe care o doriţi, iar acest design reduce considerabil distorsiunile, oferind un bas mai profund, mai bogat şi permiţându-vă să auziţi mai clar tonurile de înaltă frecvenţă.

 • Tweeter din material mylar, pentru sunet de înaltă definiţie

  Tweeter din material mylar, pentru sunet de înaltă definiţie

  Materialul mylar unic utilizat în tweetere asigură o definiţie incredibilă a sunetului. Întreaga gamă de frecvenţe înalte este reprodusă perfect, deci muzica prinde viaţă, iar filmele sună aşa cum trebuie. Parte integrantă din designul cu 2 căi, tweeterul îmbunătăţeşte frecvenţele înalte într-un sunet mai curat, mai spaţios şi mai fidel, în tandem cu wooferul. Claritatea îmbunătăţită înseamnă că puteţi identifica toate elementele diferite din muzică. Ascultaţi instrumentele individuale, auziţi vocea mai clar, savuraţi muzica în detalii reconfortante.

 • 3 circuite integrate de amplificare, pentru sunet echilibrat

  3 circuite integrate de amplificare, pentru sunet echilibrat

  Pentru a menţine preţul scăzut la majoritatea boxelor multimedia cu 2.1 canale, partea de circuite de amplificare este adesea neglijată, modelul obişnuit fiind designul cu un singur amplificator. Totuşi, în acest design cu circuite foarte sofisticate, Philips utilizează 3 chipuri de amplificare integrate pentru a acţiona cele două boxe satelit şi subwooferul. SPA4320 are un radiator mare încorporat, iar căldura generată de circuitul de amplificare este dispersat de acest rezervor de căldură. Chipurile amplificatorului UTC2030 oferă o bună bază solidă pentru un sunet de calitate şi toată puterea necesară pentru subwoofer şi boxele satelit.

 • Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  În mod normal, un singur difuzor are parte de vibraţii specifice împărţirii frecvenţei lângă marginea diafragmei, care conduce adesea la anumite distorsiuni ale sunetului. Modul de a depăşi această problemă este de a utiliza mylar, un material mult mai uşor, din monomeri uniformi, care este utilizat mai uzual, în jurul conului difuzorului. Înconjurând conul ca un inel perfect simetric, efectul de amortizare rezultat suprimă vibraţiile asincrone, generând un sunet mai echilibrat şi mai natura.

 • Carcasă cu linii curbe, pentru sunet rotund

  Designul cu linii curbe al carcasei nu numai că arată bine, ci este proiectat să ofere un sunet echilibrat, care emană mai natural şi în forma sa originală. Cu mai puţine distorsiuni şi colorare, puteţi fi siguri că muzica dvs. preferată va suna întotdeauna aşa cum trebuie. Philips are cunoştinţe de acustică şi se asigură că sunetul nu doar sună bine, ci şi arată bine!

 • Finisaj lucios de excepţie şi atractiv

  Finisajul lucios de excepţie de culoare negru-pian arată superb atât pentru interioare clasice, cât şi moderne.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa