Boxe multimedia 2.1

  Boxe multimedia 2.1

  Sunet dinamic

  Ieşirea de 30 W acceptată de tehnologia patentată SPD™ cu port de bas oferă tonuri joase şi realiste. Compatibil[ cu orice suport media, această boxă furnizează sunet bogat şi amplu cu mai puţine distorsiuni prin intermediul sistemului său bass reflex. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxe multimedia 2.1

Boxă satelit 2, 5", Subwoofer 5", Ieşire căşti, Intrare audio, 70 W, Intrare audio SPA4355/12 Caută produse similare

Sunet dinamic

 • Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia cu port de bas Sound Purification Duct (SPD) de la Philips oferă tonuri profunde, pure ale sunetului de bas original. Folosind un material moale SPD pentru procesarea suprafeţei interioare a tubului de bas, amortizarea acustică specială inventată de Philips reduce turbulenţele zgomotelor şi stabilizează frecvenţa de acord. Testele tehnice şi pe consumatorii Philips confirmă faptul că acest amortizor oferă un bas cu o calitate mai pură şi mai puţin colorată.

 • Boxele Bass Reflex oferă un bas profund şi puternic

  Boxele Bass Reflex oferă un bas profund şi puternic

  O cameră din spatele difuzorului, care conduce aerul către fantele acustice integrate în boxă, conferă notelor de bas un sunet mai puternic şi mai realist.

 • Putere totală de ieşire 30W RMS

  Putere totală de ieşire 30W RMS
 • Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  În mod normal, un singur difuzor are parte de vibraţii specifice împărţirii frecvenţei lângă marginea diafragmei, care conduce adesea la anumite distorsiuni ale sunetului. Modul de a depăşi această problemă este de a utiliza mylar, un material mult mai uşor, din monomeri uniformi, care este utilizat mai uzual, în jurul conului difuzorului. Înconjurând conul ca un inel perfect simetric, efectul de amortizare rezultat suprimă vibraţiile asincrone, generând un sunet mai echilibrat şi mai natura.

 • Finisaj lucios de excepţie şi atractiv

  Finisajul lucios de excepţie de culoare negru-pian arată superb atât pentru interioare clasice, cât şi moderne.

 • Intrare AUX şi ieşire căşti cu control pe fir

  Acum vă puteţi bucura de muzica dvs. preferată şi de divertisment mult mai uşor şi mai comod, prin intermediul intrării auxiliare şi a mufei de ieşire audio pentru căşti, cu control pe fir. În mod normal, dacă doriţi să conectaţi alt dispozitiv decât PC-ul, trebuie să scoateţi mufa pentru căşti de 3,5 mm din calculator şi acest lucru nu este întotdeauna convenabil. Însă datorită conexiunilor de intrare aux şi ieşire pentru căşti situate în partea frontală, puteţi asculta muzică rapid şi cu uşurinţă, direct din aproape orice dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa