Boxe multimedia 2.0

  Boxe multimedia 2.0

  Sunet dinamic

  Cu ieşirea stereo RMS puternică de 3 W şi cu finisajul foarte lucios şi ultraşic, boxele Philips SPA1260/12 au un aspect la fel de elegant ca şi sunetul! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxe multimedia 2.0

Ieşire căşti, Intrare audio, 12W SPA1260/12 Caută produse similare

Sunet dinamic

cu aceste boxe pentru calculator

 • Putere totală de ieşire 3 W RMS

  Putere totală de ieşire 3 W RMS

  Acest sistem are o putere totală de ieşire de 3 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Intrare auxiliară şi ieşire căşti comode pe partea din faţă a boxei

  Intrare auxiliară şi ieşire căşti comode pe partea din faţă a boxei

  Acum vă puteţi bucura de muzica dvs. preferată şi de divertisment mult mai uşor şi mai comod, prin intermediul intrării auxiliare şi a mufei de ieşire audio pentru căşti, de pe partea frontală a boxelor. În mod normal, dacă doriţi să conectaţi alt dispozitiv decât PC-ul, trebuie să scoateţi mufa pentru căşti de 3,5 mm din calculator şi acest lucru nu este întotdeauna convenabil. Dar cu opţiunile de intrare aux şi ieşire audio din partea frontală, puteţi asculta muzică rapid şi cu uşurinţă, din aproape orice dispozitiv.

 • Boxele Bass Reflex oferă un bas profund şi puternic

  O cameră din spatele difuzorului, care conduce aerul către fantele acustice integrate în boxă, conferă notelor de bas un sunet mai puternic şi mai realist.

 • Finisaj lucios de excepţie şi atractiv

  Finisajul lucios de excepţie de culoare negru-pian arată superb atât pentru interioare clasice, cât şi moderne.

 • Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  În mod normal, un singur difuzor are parte de vibraţii specifice împărţirii frecvenţei lângă marginea diafragmei, care conduce adesea la anumite distorsiuni ale sunetului. Modul de a depăşi această problemă este de a utiliza mylar, un material mult mai uşor, din monomeri uniformi, care este utilizat mai uzual, în jurul conului difuzorului. Înconjurând conul ca un inel perfect simetric, efectul de amortizare rezultat suprimă vibraţiile asincrone, generând un sunet mai echilibrat şi mai natura.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa