Avent

Philips Avent

Sistem de monitorizare tip DECT

  Philips Avent

  Sistem de monitorizare tip DECT

  Cea mai de încredere legătură cu bebeluşul tău

  Monitorul nostru pentru copii Philips Avent SCD580/00 oferă siguranţă deplină şi confort pentru tine şi bebeluşul tău. Acesta oferă cea mai fiabilă conexiune, împreună cu o varietate de funcţii de calmare. Bebeluşul tău se va îndrăgosti de proiectorul de lumină nocturn! Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 804,15 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Avent Sistem de monitorizare tip DECT

Conexiune 100% privată, Proiector de lumină nocturn, Talkback şi cântece de leagăn MP3, Alertă cu vibraţii SCD580/00 Caută produse similare

Cea mai de încredere legătură cu bebeluşul tău

Siguranţă şi stare de bine pentru tine şi copilul tău

 • Mod Smart Eco pentru economisirea energiei

  Mod Smart Eco pentru economisirea energiei

  Modul unic Smart Eco reduce la minim automat puterea de transmisie şi creşte durata de viaţă a bateriei tale. Cu cât eşti mai aproape de copil, cu atât este nevoie de mai puţină energie pentru o conexiune perfectă (nu este disponibil în SUA şi Canada).

 • Luminile pentru nivelul de sunet te informează atunci când copilul face zgomot

  Luminile pentru nivelul de sunet te informează atunci când copilul face zgomot

  Luminile sunt activate pentru a indica nivelul de sunet din camera copilului tău, chiar dacă volumul unităţii pentru părinte este oprit.

 • Ştii întotdeauna când monitorul este conectat şi în raza de acţiune

  Ştii întotdeauna când monitorul este conectat şi în raza de acţiune

  Unitatea pentru părinte emite o alertă atunci când monitorul este în afara razei de acţiune sau când nivelul de energie este redus, ajutându-te astfel să te asiguri că eşti întotdeauna în legătură cu copilul tău.

 • Rază de acţiune de până la 330 metri*

  Rază de acţiune de până la 330 metri*

  Rază de acţiune de până la 50 de metri în interiorul locuinţei*. Rază de acţiune de până la 330 de metri în exteriorul locuinţei*.

 • Rămâi conectat cu funcţia de talk back

  Rămâi conectat cu funcţia de talk back

  Câteodată copilul tău are nevoie numai de sunetul liniştitor al vocii tale. Cu un clic al acestei caracteristici esenţiale poţi intra în legătură cu copilul tău din orice loc din casă.

 • Calmează bebeluşul cu ajutorul proiectorului de lumină nocturn

  Copilul tău poate să fie încă agitat atunci când îl pui în pat. Ajută-l să se liniştească şi să adoarmă cu proiectorul de lumină nocturn, care se poate activa de la unitatea pentru părinte sau pentru copil. (Funcţia de activare de la distanţă nu este disponibilă în SUA şi Canada).

 • Lumină de veghe + MP3 Plug and play

  Linişteşte copilul cu melodii selectate de tine şi cu o lumină caldă şi senină. Cu funcţia MP3 poţi reda orice melodii doreşti. Melodiile preferate din camera copilului îl ajută să adoarmă imediat. (Funcţia de activare de la distanţă nu este disponibilă în SUA şi Canada).

 • Tehnologia DECT garantează zero interferenţe & 100% confidenţialitate

  Tehnologia DECT garantează zero interferenţe cu orice alt produs de transmisie, precum alte sisteme de monitorizare pentru copii, telefoane fără fir şi telefoane celulare. Codarea datelor asigură o conexiune securizată şi privată, astfel încât poţi fi sigur că eşti singurul care poate auzi copilul.

 • Sunet foarte clar datorită tehnologiei DECT

  Auzi cu perfectă claritate fiecare mic chicot, gângurit şi sughiţ. Tehnologia DECT (telecomunicaţii fără fir digitale îmbunătăţite) asigură calitate ridicată, sunet clar, astfel încât să îţi poţi auzi copilul în orice moment.

 • Monitorizează umiditatea şi temperatura din camera copilului

  Senzorul combinat de umiditate şi temperatură îţi permite să monitorizezi climatul din camera copilului. Copilul tău nu-şi poate regla temperatura corpului la fel de bine ca tine, iar o mică modificare a temperaturii, precum şi prea multă sau prea puţină umiditate îl pot nelinişti. Un senzor special combinat de umiditate şi temperatură te anunţă imediat, prin afişajul digital de pe unitatea pentru părinte, dacă se modifică climatul din camera copilului. Monitorizează climatul complet din camera copilului.

 • Timp de funcţionare superior de până la 18 ore

  Mica unitate pentru părinte reîncărcabilă îţi va oferi libertatea de streaming fără fir timp de până la 18 ore înainte de a fi necesară reîncărcarea.

 • Alertă cu vibraţii

  Personalizează setările alarmelor pentru a fi anunţat printr-o vibraţie silenţioasă şi discretă a unităţii pentru părinte.

 • Mod de reducere instantanee a intensităţii, pentru o noapte liniştită

  Apasă butonul de intensitate nocturnă redusă pentru a activa instantaneu modul Noapte liniştită. În acest mod, intensitatea luminii lămpilor şi a afişajului, precum şi volumul alertelor, se reduc. Pur şi simplu apasă din nou butonul de intensitate nocturnă redusă pentru a reveni la modul de funcţionare normal.

Vezi toate Specificaţile
 • Raza de acţiune a sistemului de monitorizare copii depinde de obiectele înconjurătoare şi de factori care pot provoca interferenţe.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa

Înscrie-te acum și devino parte din comunitatea noastră!