Cap accesoriu pentru VisaPure Advanced

  Cap accesoriu pentru VisaPure Advanced

  Revitalizează ochii obosiți

  Capul Fresh Eyes oferă ochilor obosiţi un impuls de prospeţime dimineaţa. Materialul răcoros de calitate superioară şi programul DualMotion oferă un masaj blând şi confortabil. Bucură-te de 30 de secunde de prospeţime şi eşti gata să începi ziua! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cap accesoriu pentru VisaPure Advanced

Fresh Eyes, Cap inteligent SC6040/00 Caută produse similare

Revitalizează ochii obosiți

Oferă un plus de prospeţime ochilor obosiţi

 • Program de masare delicată cu 120 de nano-vibraţii pe secundă

  Program de masare delicată cu 120 de nano-vibraţii pe secundă

  Programul personalizat DualMotion pentru revitalizarea ochilor execută 120 de nano-vibraţii pe secundă, pentru un masaj delicat, confortabil şi revitalizant în jurul ochilor. Este special conceput pentru pielea fină şi sensibilă din jurul ochilor. Programul Ochi revitalizaţi este un program scurt de 30 de secunde, pe care îl poţi utiliza rapid în rutina ta zilnică de dimineaţă!

 • Un plus de prospeţime dimineaţa pentru ochii obosiţi

  Capul pentru revitalizarea ochilor este fabricat dintr-un material răcoros special acoperit cu ceramică de calitate superioară. Acesta asigură rezultate imediate, deoarece răceşte pielea de sub ochi în câteva secunde, asigurând revitalizarea ochilor obosiţi.

 • Delicat cu pielea subţire, fină din jurul ochilor

  Datorită materialului fin şi programului delicat DualMotion, capul pentru revitalizarea ochilor oferă un masaj relaxant ce protejează pielea fină şi sensibilă din jurul ochilor.

 • Se poate folosi cu sau fără creme, seruri şi loţiuni

  Este uşor de integrat în rutina de îngrijire a pielii. Capetele pot fi folosite cu produsele de îngrijire şi mărcile pe care le folosiţi de obicei, precum cremele, serurile, uleiurile şi esenţele. Îl poţi folosi şi fără creme dacă doreşti.

 • Capul este uşor de curăţat cu apă caldă şi săpun

  Capul este uşor de curăţat. Trebuie doar să îl cureţi în chiuvetă în apă caldă cu săpun.

 • Program de 30 secunde, 2 setări de intensitate, rotaţie bidirecţională

  Programul personalizat DualMotion pentru revitalizarea ochilor are o durată de numai 30 de secunde, pentru o reîmprospătare rapidă de dimineaţă. Poţi alege între 2 setări de intensitate. Setarea 1 activează un program de masare uşoară numai cu vibraţii, iar Setarea 2 activează un program cu o intensitate crescută cu rotaţii şi vibraţii. Programul pentru revitalizarea ochilor foloseşte o rotaţie bidirecţională pentru a putea urma fluxul limfatic al pielii.

 • Formă rotunjită şi înveliş special pentru o alunecare perfectă

  Capul pentru revitalizarea ochilor are o formă rotunjită, concepută pentru un masaj delicat în jurul ochilor. Învelişul special facilitează alunecarea minunată pe piele, protejând pielea sensibilă. Testat pe > 300 femei din Europa şi Asia.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa