Boxă portabilă

  Boxă portabilă

  Sunet stereo de înaltă calitate, portabil

  Această boxă portabilă asigură sunet stereo de înaltă calitate şi este ecranată împotriva interferenţelor cu telefonul mobil. Cablul integrat se conectează cu uşurinţă la dispozitivele mobile, iar bateria reîncărcabilă asigură 8 ore de redare continuă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet stereo de înaltă calitate, portabil

care durează toată ziua

 • Dynamic Bass Boost - ascultaţi cel mai adânc şi mai bogat sunet de bas

  Dynamic Bass Boost - ascultaţi cel mai adânc şi mai bogat sunet de bas

  O tehnologie inovatoare care furnizează un sunet de bas incredibil de profund şi de bogat prin intermediul unor boxe compacte. Dynamic Bass Boost subliniază notele de bas din muzică în întreaga gamă de setări ale volumului de la mic la mare – la apăsarea unui singur buton!

 • Design uşor şi portabil, pentru a putea savura muzica preferată oricând

  Design uşor şi portabil, pentru a putea savura muzica preferată oricând

  Materialele rezistente şi uşoare vă permit să transportaţi boxele cu dvs. oriunde aţi merge.

 • Boxe atractive vor umple orice cameră cu muzica dvs.

  Sistemul de boxe atractiv arată grozav în orice cameră a locuinţei astfel încât să vă puteţi bucura de muzica dvs. la volum maxim în loc să o ascultaţi la căşti.

 • Ascultaţi muzică la un sunet stereo de lux

  Sistemul de boxe de înaltă fidelitate dispune de un amplificator de clasă D, woofere şi tweetere duble pentru un bas puternic şi înalte clare astfel încât să vă puteţi bucura de muzica dvs. la un sunet stereo de lux.

 • Amplificator digital pentru sunet fără interferenţe

  Pentru o performanţă audio îmbunătăţită, aceste boxe dispun de un amplificator digital pentru a putea savura sunetul de la telefonul dvs. cu disturbări minime cauzate frecvent de interferenţa semnalului.

 • Stativ pliant încorporat pentru a direcţiona sunetul

  Când savuraţi muzica cu volum mare sau în mişcare, puteţi aşeza simplu boxa pentru a direcţiona sunetul, cu stativul integrat pliant şi comod.

 • Incredible Surround™ pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround este o tehnologie audio de la Philips care măreşte considerabil câmpul sonor şi oferă o experienţă audio incredibilă. Prin deplasarea electronică a fazei, Incredible Surround combină sunetele canalelor din stânga şi dreapta, mărind virtual distanţa dintre cele două difuzoare. Cu cât distanţa este mai mare, cu atât se îmbunătăţeşte efectul stereo, creând o dimensiune a sunetului mult mai naturală. Prin Incredible Surround, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu, fără să folosiţi difuzoare suplimentare.

 • Tehnologia de ecranare a telefonului mobil pentru sunet fără încărcare statică

  Tehnologia de ecranare a telefonului mobil reprezintă un design avansat al circuitelor care elimină interferenţa telefonului mobil pentru a asigura un sunet fără încărcare statică

 • Universală: funcţionează prin mufa pentru căşti 3,5 mm a dispozitivului dvs.

  Plug and play cu oricare dintre dispozitivele dvs. mobile care au o mufă pentru căşti 3,5 mm – iPod, iPhone, GoGear, playere MP3, laptop-uri, netbook-uri, telefoane cu muzică şi altele.

 • Gestionarea integrată a cablurilor menţine lucrurile simple şi organizate

  Gestionarea integrată a cablurilor înseamnă că produsul este proiectat să includă cablurile, pentru a menţine totul simplu şi organizat pentru călătorii sau depozitare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa