suport pentru boxe wireless detaşabile

  suport pentru boxe wireless detaşabile

  Soluţii puternice de sunet

  Generând un sunet amplu din dimensiuni minime, suportul pentru boxe wireless, din crom închis, se adaptează cu uşurinţă la designul subţire al boxei detaşabile din seria 8600. Împreună creează sunet mai bogat, indiferent unde le aşezi în încăpere. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

suport pentru boxe wireless detaşabile

pentru televizoare Philips PTA860/00 Caută produse similare

Soluţii puternice de sunet

Sunet în mişcare

 • Suportul din aluminiu, de culoare crom închis, face o declaraţie fără vârstă

  Un televizor cu personalitate de sus până jos. Designerii noştri au folosit crom închis pentru suport, pentru a se potrivi cu detaliile metalice ale televizorului, deoarece ei înţeleg că metalul adevărat e o demonstraţie a calităţii.

 • Extinde sistemul tău audio la 20 de boxe, de 70 de Waţi

  Lasă-te înconjurat de un sunet superb prin extinderea sistemului de boxe al seriei 8600 cu o pereche de suporturi pentru boxe. Astfel, combini puterea celor două boxe din spatele televizorului, având 16 microdrivere în partea dreaptă şi cea stângă a boxelor detaşabile, cu cea a celor două boxe din gama de mijloc a suporturile pentru boxe. Împreună oferă un spectru de sunet amplu şi bogat, cu o calitate a sunetului pură şi echilibrată.

 • Libertatea de a poziţiona boxa oriunde în cameră

  Poziţionează boxele oriunde doreşti. Suporturile permit transmisia wireless a sunetului de înaltă calitate de la televizor, oferindu-ţi libertatea de a crea o experienţă a sunetului cu adevărat captivantă, oriunde în casă.

 • Designul modern completează interiorul de astăzi

  Proiectat cu un aspect contemporan pentru a se potrivi decorului tău. Pentru că televizorul tău trebuie să fie la fel de frumos şi oprit şi pornit.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa